ŠIPAK “Slatki Barski”

ŠIPAK “Barski”

Šipak „Barski“ je biljka bujnoga rasta i dobre rodnosti. Sorta dozrijeva početkom listopada, a završava početkom studenoga, što ovisi o klimatskim prilikama.

KONTEINIRANA SADNICA cca od 70cm do 130cm, STAROSTI cca 2god

DOZRIJEVANJE: kraj rujna

SAMOOPLODNA

UZGOJEN IZ SJEMENA

10,00 

9 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

ŠIPAK “Barski”

Vrlo je bujnoga rasta i dobre rodnosti. Plod je srednje velik, okruglastoga i često nepravilna oblika. Ispunjenost ploda zrnjem je odlična, a sama zrna su velika i tamnocrvene boje. Sok je jako sladak, s malo kiseline i ugodne je arome te spada u skupinu slatkih sorti.

Sorta dozrijeva početkom listopada, a završava početkom studenoga, što ovisi o klimatskim prilikama. Šipak (lat. Punica granatum), mogranj ili nar je polulistopadna biljka koja raste kao grm ili manje drvo i svrstava se u suptropska ili južna voća kao i npr. ananas, avokado, banana, datulja, guava, kivi, kokos, mango, papaja.

Porijeklo šipka smješta se u područja Afganistana, Irana, Pakistana i sjeverne Indije, iako neki znanstvenici smatraju da je šipak autohtona mediteranska biljka. Na našim područjima šipak se tradicionalno veže uz područje južne Dalmacije i zapadne Hercegovine.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.