JATROPHA PODAGRICA

SKU: 2627

VELIČINA SADNICE: cca fi 13 cm /25 cm

ZALIJEVANJE: umjereno

RAST:  60   cm 

 

14,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

JATROPHA PODAGRICA

Jatropha podagrica je intrigantna biljka koja se ističe svojim neobičnim oblikom i privlačnim izgledom.

Izgled biljke: Ima karakterističan izgled koji podsjeća na bocu ili balon. Njeno debelo deblo završava zaobljenim, nabreklim vrhom. Listovi su tamnozeleni i široki, stvarajući lijep kontrast s neobično debelim stablom. Kada biljka cvjeta, pojavljuju se privlačni crveni cvjetovi u grozdovima.

Potrebna njega: Prilično je jednostavna za njegu. Preferira umjerenu sunčevu svjetlost, ali podnosi i djelomičnu sjenu. Tlo treba biti dobro drenirano kako bi se izbjeglo zadržavanje viška vlage oko korijena. Zalijevanje treba biti umjereno, dopuštajući tlu da se donekle osuši prije ponovnog zalijevanja. Biljka također može podnijeti sušnije periode.

Dekorativna uporaba: Često se koristi kao zanimljiv dekorativni dodatak interijerima. Njen neobični oblik privlači pažnju i čini je odličnim povodom za razgovor među gostima. Može se uzgajati u posudama kao samostalna biljka ili kao dio zelenih aranžmana.

Jatropha podagrica je sjajan izbor za one koji traže nekonvencionalnu i intrigantnu biljku koja će osvježiti izgled njihovog unutarnjeg prostora.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.