Trgovina JATROPHA PODAGRICA

JATROPHA PODAGRICA

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2627

Jatropha podagrica (stabljika gihta ili Buddhin trbuh) vrlo je izvanredan mali uspravni sukulent ili drveni grm s jedinstveno izobličenom stabljikom i granama koje su u njihovim bazama znatno natečene, dajući mu zajednički naziv.

SADNJA: proljeće, ljeto,  biljka treba sunce i vlagu cijelo vrijeme

ZALIJEVANJE: umjereno

RAST:  60   cm 

VELIČINA SADNICE: 25  cm / FI 13

14,00  (105,48 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , Oznaka:

Opis

JATROPHA PODAGRICA

Jatropha podagrica (stabljika gihta ili Buddhin trbuh) vrlo je izvanredan mali uspravni sukulent ili drveni grm s jedinstveno izobličenom stabljikom i granama koje su u njihovim bazama znatno natečene, dajući mu zajednički naziv.

 Na kraju grana raspoređeni su veliki plitko lisnati listovi. Tijekom cijele godine proizvodi male crveno-narančaste cvjetove u grozdovima poput koralja na vrhu duge crvene stabljike. To je jedan od najpopularnijih kaudifikata, kojeg cijene entuzijasti i onaj koji se lako podiže iz sjemena. Svi dijelovi biljke, posebno sjeme, sadrže otrov pa je potrebno biljku  držati izvan dohvata djece.

Cvjeta gotovo u svako doba godine, a najbolje tijekom kišne sezone.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.