SANSEVIERIA “Golden Flame”

SKU: 933

Sansevieria trifasciata također je poznata i kao ‘Zlatni plamen’ i to je vrsta zmijske biljke, obično poznata kao jezik svekrve. Trifasciata je kompaktni oblik sansevijerije i ova posebna sorta ima vrlo raznoliko lišće.

SADNJA: od ožujka do lipnja

ZALIJEVANJE: Najbolje joj odgovara sunčano mjesto, može preživjeti i na tamnijem mjestu, ali boje će biti slabije izražene. Zalijevati štedljivo i ne dopustiti da voda stoji u posudi.

RAST:  do 1m

VELIČINA SADNICE:  cca 50 cm / FI 14

16,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Sansevieria Golden Flame

Ova rijetka vrlo raznolika vrsta ima vrlo guste listove i ima tendenciju da se lijepo oblikuje u vazi s pravom svjetlošću, lišće je otvorenije i kraće od tipičnih sorti trifasciata. Unutarnje lišće u nastajanju na zrelim biljkama može biti posve zlatno, kao što je prikazano na slici! Boja će se pojaviti kako biljka sazrijeva.

Zlatni plamen Sansevieria upečatljiva je biljka koja se uzgaja zbog vodoravnih, mesnatih listova u obliku mača. Listovi su vrlo raznoliki s dubokim zelenim kontrastom i zlatno žutim okomitim prugama. Idealno za sjenovita područja toplih podneblja kako bi se postigao taj tropski učinak, a dobro je prilagođena loncima i posudama u zatvorenom ili vanjskom prostoru u alfresco područjima i popločanim dijelovima. 

Kada se sadi na otvorenom, odaberite položaj u sjeni osvjetljenoj ili jarko osvijetljenom položaju u zatvorenom prostoru s dobro dreniranom zemljom. 

 

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.