Wisteria flor. Alba

SKU: 2599

Prekrasna bijela biljka  Wisteria, Wisteria floribunda ‘Alba’ zaista je predivna alternativa uobičajenim cvjetnim bojama. Cvjeta ljeti, a grozdovi listova su dugi su do  60 cm, a bijeli cvjetovi imaju sitnu naznaku jorgovana. Svijetlozeleno lišće pojavljuje se brončano u proljeće, a u jesen postaje žuto.

SADNJA: svako doba godine

ZALIJEVANJE: jako malo zalijevanja

VELIČINA SADNICE: oko 65 cm / FI 15

20,00 

9 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Wisteria floribunda ‘Alba’

Prekrasna bijela biljka  Wisteria, Wisteria floribunda ‘Alba’ zaista je predivna alternativa uobičajenim cvjetnim bojama. Cvjeta ljeti, a grozdovi listova su dugi su do  60 cm, a bijeli cvjetovi imaju sitnu naznaku jorgovana. Svijetlozeleno lišće pojavljuje se brončano u proljeće, a u jesen postaje žuto.

Wisteria floribunda ‘Alba’ manje je snažna penjačica od većine Wisteria, koja raste na 7 x 4 metara u 20 godina. Prikladna je za bilo koje drenirajuće tlo i potpuno ili djelomično sunce je idealno, ali i  hladovina se tolerira. ‘Alba’ je idealna za uzgoj preko pergole ili uz sunčani zid, ali podjednako će dobro izrastati iz debla drveta da traži sunčevu svjetlost.

Wisteria floribunda ‘Alba’ je izvrstan izbor za dodavanje elegancije i romantike u vaš vrt. Njena bujna cvatnja u bijeloj boji stvara očaravajući prizor koji će oduševiti sve promatrače.

 

Ključne Značajke:

  • Bijeli Cvjetovi: Wisteria ‘Alba’ oduševljava svojim obiljem bijelih cvjetova koji tvore elegantne grozdove i stvaraju prekrasan kontrast s tamnozelenim lišćem.
  • Puzavica: Ova biljka je puzavica koja se često uzgaja kao penjačica na pergolama, ogradama ili zidovima, stvarajući spektakularne zidove cvjetanja.
  • Intenzivan Miris: Cvjetovi Wisterije isijavaju ugodan miris koji će ispuniti vaš vrt ili terasu svojom slatkastom aromom.
  • Lakoća Njege: Wisteria je otporna biljka koja zahtijeva minimalno održavanje, ali će vam uzvratiti svojom izvanrednom ljepotom.

🌱 Kako Se Brinuti:

  • Svjetlost: Wisteria preferira puno sunca za obilnije cvjetanje, ali će također uspjeti na mjestima s djelomičnom sjenom.
  • Tlo: Zahtijeva dobro drenirano, plodno tlo koje zadržava vlagu, ali ne postaje previše vlažno. Dodavanje komposta ili malča oko korijenja pomoći će očuvanju vlage.
  • Podrška: Osigurajte potporu poput pergole, ograde ili rešetke kako bi Wisteria imala čvrsto mjesto za penjanje.
  • Orezivanje: Redovito orezujte Wisteriju nakon cvatnje kako biste potaknuli novi rast i oblikovali biljku prema željenoj formi.

 

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.