Trgovina Wisteria flor. Alba

Wisteria flor. Alba

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2599

Prekrasna bijela biljka  Wisteria, Wisteria floribunda ‘Alba’ zaista je predivna alternativa uobičajenim cvjetnim bojama. Cvjeta ljeti, a grozdovi listova su dugi su do  60 cm, a bijeli cvjetovi imaju sitnu naznaku jorgovana. Svijetlozeleno lišće pojavljuje se brončano u proljeće, a u jesen postaje žuto.

SADNJA: svako doba godine

ZALIJEVANJE: jako malo zalijevanja

VELIČINA SADNICE: oko 65 cm / FI 15

20,00  (150,69 kn)

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: ,

Opis

Wisteria floribunda Alba

Prekrasna bijela biljka  Wisteria, Wisteria floribunda ‘Alba’ zaista je predivna alternativa uobičajenim cvjetnim bojama. Cvjeta ljeti, a grozdovi listova su dugi su do  60 cm, a bijeli cvjetovi imaju sitnu naznaku jorgovana. Svijetlozeleno lišće pojavljuje se brončano u proljeće, a u jesen postaje žuto.

 

Wisteria floribunda ‘Alba’ manje je snažna penjačica od većine Wisteria, koja raste na 7 x 4 metara u 20 godina. Prikladna je za bilo koje drenirajuće tlo i potpuno ili djelomično sunce je idealno, ali i  hladovina se tolerira. ‘Alba’ je idealna za uzgoj preko pergole ili uz sunčani zid, ali podjednako će dobro izrastati iz debla drveta da traži sunčevu svjetlost.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.