HYDRANGEA P “Vanille-fraise”

SKU: N/A

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

ZALIJEVANJE: umjereno

RAST: 2m

9,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

HYDRANGEA PANICULATA “Vanille-fraise”

HYDRANGEA P “Vanille-fraise” je izuzetno atraktivna i upečatljiva vrsta hortenzije koja se ističe svojim dugim cvatovima u obliku piramide i postupnom promjenom boje cvjetova.

Porijeklo i izgled biljke:  hibridna sorta hortenzije koja je nastala križanjem različitih vrsta. Raste kao grm s uspravnim granama i dostiže visinu od oko 1,5 do 2,5 metara. Ono što je čini posebnom su njeni cvatovi u obliku piramide koji mogu biti izuzetno dugi, ponekad i do 30 cm. Cvjetovi počinju bijelo, a tijekom vremena postupno prelaze u ružičastu i završavaju s nježnim nijansama vanilije, stvarajući prekrasan efekt višebojnog cvjetnog klastera.

Potrebna njega: Preferira sunčana ili blago zasjenjena mjesta u vrtu. Tlo treba biti dobro drenirano i bogato hranjivim tvarima. Redovito zalijevanje tijekom sušnih perioda je važno za održavanje zdravog rasta i cvatnje. Ova vrsta hortenzije cvjeta na mladim granama pa ju je dobro orezivati u rano proljeće kako bi se potaknuo rast novih grana i cvjetova.

Dekorativna uporaba: Ova biljka je izvanredan izbor za uređenje vrtova i dvorišta, posebno za stvaranje privlačnih cvjetnih aranžmana. Njeni dugi cvatovi s postupnom promjenom boje pružaju vizualni spektakl tijekom ljeta i ranog jeseni. Može se uzgajati kao samostalni grm, u grupama ili kao živa ograda.

HYDRANGEA P “Vanille-fraise” donosi elegantnu ljepotu i šarm u vrt svojim dugim cvjetovima koji se postupno mijenjaju u boji. Njena sposobnost prilagodbe različitim uvjetima i izvanredna cvatnja čine je popularnim izborom među vrtlarima koji žele dodati poseban vizualni efekt svom vrtu.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
VELIČINA

FI30/ 60cm, stablašica cca 60cm, FI12/ 30cm, FI 17 / 30cm

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.