SANSEVIERIA TRIF. “Futura Superba”

Sansevierias (zmijske biljke) su neke od najtežih biljaka za ubit koje možete pronaći. Bilo u zatvorenom, u vašem vrtu ili na balkonu, ove šiljaste ljepotice mogu podnijeti gotovo sve. Lako ih je uzgajati, ali postoji nekoliko stvari koje biste trebali znati.

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: vrlo malo

VELIČINA BILJKE:  fi 12/ 40cm

13,00 

2 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

SANSEVIERIA TRIF. “Futura Superba”

 

Sansevijerije su popularne sobne biljke koje se lako održavaju.

Sansevierias (zmijske biljke) su neke od najtežih biljaka za ubit koje možete pronaći. Bilo u zatvorenom, u vašem vrtu ili na balkonu, ove šiljaste ljepotice mogu podnijeti gotovo sve. Lako ih je uzgajati, ali postoji nekoliko stvari koje biste trebali znati.

Ove biljke ne vole svi zbog njihovog snažnog, odvažnog izgleda i žilavih, šiljastih listova. Oni definitivno nisu mekane, “osjetljive” vrste biljaka, ali zasigurno imaju karakter i predstavljaju prilično upečatljivu siluetu.

Sansevijerije imaju polaganu do umjerenu stopu rasta. Šire se podzemnim stabljikama koje se nazivaju rizomi i koje se pojavljuju kao novi rast.

U jačem prirodnom svjetlu rasti će brže i sporije u slabijem svjetlu.

Želite biti oprezni da ne pretjerate sa zalijevanjem jer će vam biljka istrunuti. Uvijek provjerite je li tlo gotovo potpuno suho prije ponovnog temeljitog zalijevanja.

Zalijevajte svoje biljke zmija svakih 2-8 tjedana. Raspored zalijevanja ovisit će o vašem kućnom okruženju, vrsti mješavine tla i veličini posude.

Pazite da se voda ne nakuplja u središtu lišća (tamo gdje čine čašu) jer to može dovesti do kašaste biljke i na kraju istrunuti.

Dakle, ako putujete ili zanemarujete biljke, ovo je biljka za vas.

Ukrasna tegla nije uključena u cijenu!

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.