SALIX INTEGRA “Flamingo”

SKU: N/A

SADNJA: cijele godine, snažno indirektno sunce je potrebno za dobar razvoj biljke

ZALIJEVANJE: jako malo zalijevanja, ali ne dopustite da vam se osuši

 

 

28,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

SALIX INTEGRA “Flamingo”

Salix integra “Flamingo” je spektakularna vrsta vrbe koja će sigurno privući pažnju u bilo kojem vrtu ili pejzažu. Ova sorta vrbe ima prekrasan kontrastni izgled, s nježno roze obojenim granama i zelenim listovima.

Ova vrba je vrlo brzorastuća, što znači da će vrt vrlo brzo biti prekriven njenim nevjerojatnim granama i listovima. “Flamingo” može narasti do visine od 3-4 metra i širine od 2-3 metra.

Ova vrba je vrlo otporna na bolesti i štetnike, što je čini izvrsnim izborom za svakog vrtlara. Također preferira dobro drenirana tla i sunčano mjesto, ali može tolerirati i djelomičnu sjenu.

Salix integra “Flamingo” je izvrstan izbor za ukrasne živice, vjetrozaštitne zaslone i dekorativne vrtni elemente. Ova vrba će dati vašem vrtu prekrasan izgled tijekom cijele godine, a posebno u proljeće kada su njezine grane najintenzivnije obojene u ružičastu boju.

Za najbolje rezultate, preporučuje se redovito obrezivanje kako bi se održao oblik grma.

Nekoliko savjeta o njezi biljke Salix integra “Flamingo”:

  1. Položaj: Salix integra “Flamingo” preferira sunčano ili polusjenovito mjesto. Izloženost suncu pomaže u očuvanju intenziteta boje lišća. Osigurajte mu dovoljno sunčeve svjetlosti tijekom dana.
  2. Tlo: Biljka preferira dobro drenirano tlo koje zadržava vlagu. Tlo treba biti bogato humusom i blago kiselo do neutralno. Dodavanje komposta ili drugog organskog materijala poboljšat će kvalitetu tla.
  3. Zalijevanje: Redovito zalijevajte biljku kako biste održali tlo ravnomjerno vlažnim. Pazite da tlo ne postane previše suho ili previše mokro. U vrućim ljetnim mjesecima može biti potrebno češće zalijevanje, dok tijekom hladnijih razdoblja treba smanjiti zalijevanje.
  4. Gnojidba: Primijenite uravnoteženo granulirano gnojivo u proljeće prije početka vegetacijske sezone. Slijedite upute na pakiranju gnojiva za pravilnu primjenu. Možete primijeniti dodatno gnojivo tijekom sezone rasta kako biste potaknuli zdrav rast biljke.
  5. Obrezivanje: Obrezivanje se može obavljati kako bi se održao željeni oblik biljke i potaknuo rast novih izdanaka. Najbolje vrijeme za obrezivanje je u rano proljeće prije nego što biljka počne rasti. Uklonite oštećene, mrtve ili neželjene grane kako biste potaknuli zdrav rast.
  6. Zaštita od štetnika i bolesti: Salix integra “Flamingo” je općenito otporna na većinu štetnika i bolesti. Međutim, povremeno se mogu pojaviti lisne uši ili paukove grinje. Pregledavajte biljku redovito i primijenite odgovarajuće metode kontrole ako primijetite prisutnost štetnika.
  7. Zimsko sklonište: Salix integra “Flamingo” je obično otporan na hladnoću, ali u vrlo hladnim područjima ili za vrijeme izrazito hladnih zima, može biti korisno dodatno zaštititi biljku od hladnih vjetrova i mraza. Možete koristiti malč ili zaštitne prekrivače za zaštitu korijena biljke.
Dodatne informacije
Težina 1 kg
VELIČINA

fi 12cm/30cm

,

fi 23 /160 cm

,

fi 19 /110cm

,

fi 21/130 cm

,

fi 17/60 cm

,

fi 21/120 cm

,

fi 23/170 cm

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.