Trgovina SALIX INTEGRA “Flamingo”

SALIX INTEGRA “Flamingo”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A

SADNJA: cijele godine, snažno indirektno sunce je potrebno za dobar razvoj biljke

ZALIJEVANJE: jako malo zalijevanja, ali ne dopustite da vam se osuši

RAST:   

 

7,00  (52,74 kn)

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , Oznake: , ,

Opis

SALIX INTEGRA “Flamingo”

Pronalaženje odličnih stabala za manje vrtove ili ograničene prostore, poput dvorišta, može biti izazov, ali mislimo da smo ste ovdje pogodili!

Salix integra  da biste joj je dali to je ispravno botaničko ime, stvara zapanjujući proljetni i ljetni ritual, izvirujući iz golih grana, često s ametima (cilndrični cvjetni grozd), u masu nevjerojatnih kremasto ružičastih, raznobojnih i vrhova novih izdanaka, postavljenih naspram bijelog pjegavog i mramornog lišća, zadržavajući taj lijepi kontrast cijelo ljeto.

Stvarno je izdržljiva i lako se uzgaja, jednostavno ga sjecite natrag u njegov prvorni oblik u kasnu jesen, izvrsna je u velikim loncima kao značajna biljka, ali treba ga uzgajati tamo gdje možete vidjeti da je osjetljivih boja tako da uživate u njemu.

Dodatne informacije
VELIČINA

fi 12cm/30cm, fi 21 /110cm, fi 19 /110cm

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.