TILLANDSIA “Funckiana”

 

Tillandsia funckiana nalazi se u Kolumbiji u Venezueli. Raste na visinama od 1500 metara nadmorske visine.

ZALIJEVANJE: 2-3 puta tjedno ljeti poprskati zimi smanjiti na 1-2 puta tjedno ovisno o vlagi u zraku

VELIČINA BILJKE: 25-30 cm

6,50 

NC u 30 dana: 10,40 

1 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

TILLANDSIA “Funckiana”

Tillandsia funckiana nalazi se u Kolumbiji u Venezueli. Raste na visinama od 1500 metara nadmorske visine. To je vrsta koja može rasti na stijenama ili drugim biljkama, ali uvijek u vrlo svijetlim uvjetima.

To je mala epifitska ili saksikolična vrsta s brojnim i tankim listovima raspoređenim po cijeloj stabljici. Omotači, trokutasti, širi su od oštrica koje su nitaste. Vrhovi lišća lako postaju crveni.
 Ova zračna biljka cvate iz jednocvjetnog cvata (vrlo rijetko 2). Prikrivači cvjetnice i cvjetni privjesci nisu jako vidljivi. Cvjetovi su sjedeći, necjevasti, dugi oko 4 do 5 cm. Ne-mirisni cvjetovi su svijetlocrvene ili narančaste boje. Prašnici i tučak su izlošci. U divljini cvjetove oprašuju kolibrići.
 Potrebna temperatura u rasponu od 10 do 32 ° C.
 Ova zračna biljka treba umjerenu razinu vlage. Potrebno je dobro prozračivanje, biljka se mora brzo osušiti (za manje od sat vremena).
Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.