AZALEA JAPONICA

SKU: N/A

Azalea japonica je mali grm vriska koji pruža zimzeleni, grmovit rast. Njegova je privlačnost zvijezda masivno cvjetanje vrlo lijepih cvjetova u rasponu od ružičaste do crvene, ljubičaste i bijele.

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godie

ZLIJEVANJE: često

RAST: grmolik tip rasta 60-70cm

10,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

AZALEA JAPONICA

Azaleja japonica je popularna vrsta ukrasnog grma koja dolazi iz Japana. Poznata je po prekrasnim, obilnim cvjetovima i zimzelenom lišću. Evo nekoliko osnovnih informacija o Azaleji japonica:

Izgled:

  • Cvjetovi: Azaleja japonica proizvodi obilje cvjetova raznih boja, uključujući bijelu, ružičastu, crvenu, ljubičastu i narančastu. Cvjetovi su često krupni, a neke sorte imaju cvjetove koji podsjećaju na ruže.
  • Lišće: Listovi su obično tamnozeleni, sjajni i kožasti. Zimi zadržavaju zelenu boju, čineći azaleje zanimljivima tijekom cijele godine.

Rast i Veličina:

  • Azaleje japonice obično rastu kao kompaktni grmovi, ali neki uzgojni oblici mogu dostići i veće dimenzije. Veličina varira ovisno o sorti, ali mnoge su pogodne za sadnju u manjim vrtovima ili posudama.

Cvjetanje:

  • Cvjetanje obično započinje u proljeće, stvarajući spektakularan prikaz boja. Trajanje cvatnje ovisi o sorti, ali mnoge azaleje japonice imaju dug cvjetni period.

Njega:

  • Azaleje japonice preferiraju djelomičnu sjenu do sunčana mjesta, ovisno o klimatskim uvjetima. Tlo treba biti kiselo, dobro drenirano i bogato humusom. Redovito zalijevanje i dodatak gnojiva posebno su važni tijekom razdoblja aktivnog rasta.

Upotreba:

  • Azaleje japonice često se koriste kao ukrasne biljke u vrtovima, parkovima i oko kuća. Mogu se saditi pojedinačno, u skupinama ili čak kao živa ograda. Također su popularne kao biljke u posudama na terasama i balkonima.

Azaleje japonice su omiljeni ukrasni grmovi koji pružaju prekrasan vizualni dojam svojim cvjetovima i zimzelenim lišćem. Raznovrsne boje čine ih traženima u vrtlarstvu diljem svijeta.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SORTA

G.purple, Pleasant white, Florida, Pink Spider, Moederkensdag, Isabel, Mothersday, Anouk, G.orange, Mary Helen, G. Red, G. Purple, Schneeperle, Geisha Pink

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.