PEPEROMIA

SKU: 1330

Peperomia čine izvrsne sobne biljke, slabo se održavaju i čiste zrak.

ZALIJEVANJE: zalijevajte 1-2 tjedno, dopuštajući da se zemlja između navodnjavanja osuši. Povećajte frekvenciju pojačanim svjetlom.

 

3,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

PEPEROMIA

Peperomia je popularna sobna biljka koja dolazi u raznim sortama, svaka s karakterističnim oblikom i uzorkom lišća.

Izgled biljke: Peperomije imaju različite vrste lišća, uključujući srcoliki, ovalni, kožni, sijajući ili šareni oblik. Boje lišća variraju od svijetlozelene do tamnozelene, te često uključuju crvene, bijele, žute ili ružičaste tonove. Neki tipovi peperomija imaju lijepo izražen uzorak na lišću.

Potrebna njega: Obično su jednostavne za njegu. Preferiraju svijetlu indirektnu svjetlost, ali podnose i blago zasjenjene uvjete. Tlo treba biti dobro drenirano. Što se tiče zalijevanja, dopustite da se gornji sloj tla osuši prije nego što ponovno zalijevate. Peperomije ne vole previše vlažnost, stoga pripazite da ne pretjerujete s zalijevanjem.

Dekorativna uporaba: Često se uzgajaju kao unutarnje biljke i čine sjajne ukrasne elemente za prozorske daske, stolove ili viseće košare, a također mogu dobro uspijevati u tererijima. Njihov raznoliki izgled čini ih popularnim izborom za uređenje interijera.

Peperomije su odlične za ljude koji žele raznolikost u svojoj zelenoj kolekciji, jer dolaze u mnogo različitih oblika i uzoraka lišća te ih je lako prilagoditi različitim uvjetima unutar vašeg doma.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SORTA

PEPERMONIA 2, PEPEROMIA, ROTUNDIFOLIA, NAPOLI NIGHTS, ROSSO BAMBINO, ABRICOS, NAPOLI NIGHTS, PEPEROMONIA 3, PEPERMONIA 4, PEPERMONIA 5, Cap Quito, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.