Trgovina ARAUCARIA HETEROPHYLLA

ARAUCARIA HETEROPHYLLA

SADNJA:  teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: vrlo malo

VELIČINA BILJKE: cca 90 cm / FI 21

30,00 

3 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

ARAUCARIA HETEROPHYLLA

🌲 Araucaria Heterophylla – Simbol Egzotike U Vašem Dvorcu

Araucaria Heterophylla, poznata i kao “Norfolk Island Pine”, je izuzetno atraktivna biljka koja dodaje dozu egzotike i elegancije u svaki prostor. Njena piramidalna forma i gusta zelena lišća čine je idealnim dodatkom za unutarnje uređenje ili vanjsko uređenje vrtova, pružajući osjećaj tropske raskoši.

Ključne Značajke:

  • Egzotična Pojava: Araucaria Heterophylla ima prepoznatljivu piramidalnu formu s gustom krošnjom zelenih iglica koje stvaraju osjećaj tropske raskoši. Njena egzotična pojava čini je atraktivnim središnjim dijelom bilo kojeg prostora.
  • Dekorativna Vrijednost: Ova biljka je izvrstan izbor za dekoraciju interijera ili eksterijera zbog svoje impresivne pojave. Može se koristiti kao solo biljka kako bi dominirala prostorom, ili u kombinaciji s drugim biljkama kako bi se stvorili spektakularni aranžmani.
  • Lako Održavanje: Araucaria Heterophylla je relativno jednostavna za održavanje. Preferira svijetlo, ali indirektno svjetlo i umjereno zalijevanje. Tlo bi trebalo biti dobro drenirano kako bi se izbjeglo zadržavanje vode, što može dovesti do truljenja korijena.
  • Univerzalna Upotreba: Ova biljka se može koristiti u raznim vrtnim aranžmanima ili kao unutarnja biljka za dodavanje egzotične ljepote u prostor. Njena svestranost čini je popularnim izborom među vrtlarima i ljubiteljima biljaka.

🌱 Kako Brinuti:

  • Držite Araucariju Heterophylla na svijetlom mjestu, ali izbjegavajte izravnu sunčevu svjetlost koja može oštetiti lišće.
  • Zalijevajte biljku umjereno, ali redovito, kako bi tlo bilo uvijek lagano vlažno, ali ne previše vlažno.
  • Povremeno obrišite lišće vlažnom krpom kako biste uklonili prašinu i održali biljku zdravom i sjajnom.

🌲 Uživanje u Egzotičnoj Ljepoti: Araucaria Heterophylla donosi osjećaj tropske raskoši i egzotike u svaki prostor svojom impresivnom pojavom i izražajnim izgledom. Uživajte u njenom prisustvu koje će unijeti osjećaj elegancije i egzotike u vaš dom ili vrt.

🏡 Idealna za:

  • Vrtlare koji traže biljke s impresivnom pojavom za svoje unutrašnje ili vanjske prostore.
  • Osobe koje vole dekorirati svoje prostore s egzotičnim biljkama koje stvaraju osjećaj luksuza i elegancije.
  • Stvaranje tropskog vrta ili oaze u svom domu s biljkama koje pružaju osjećaj opuštanja i uživanja.

🌟 Naručite Vašu Araucariju Heterophylla danas: Unesite osjećaj tropske raskoši i egzotike u svoj dom ili vrt s Araucarijom Heterophyllom i uživajte u impresivnom izgledu koji će ova biljka donijeti u vaš prostor!

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.