Trgovina PHOTINIA SR. “Pink Crispy”

PHOTINIA SR. “Pink Crispy”

SKU: 1921

U svibnju cvjeta malim, bijelim cvjetovima blagog mirisa u nijansama roze boje. Plod fotinije je bobičast, crvene do crne boje. Također se pojavljuje u proljeće, a zadržava se na biljci do zime. U Hrvatskoj je fotinija poznata i pod imenom glogić, a često ju nazivaju i vatrena ljepotica, upravo zbog njezinih listova.

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: umjereno nije otporna na sušu

RAST: 2-3m

VELIČINA SADNICE: FI 16 / 40 cm

20,00 

25 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Photinia SR. ”Pink Crispy”

Fotinija (lat. Photinia) zimzelena je biljka koja spada u porodicu ruža (lat. Rosaceae), a k nama je došla iz Nizozemske i Italije. Koristi se kao živa ograda zbog nekoliko razloga. Prvi je razlog taj što je fotinija vrlo jednostavna za uzgoj, lako se orezuje, oblikuje i jako brzo raste te tako u samo godinu dana iz sadnice može narasti biljka viša od jednog metra. Drugi je razlog činjenica da je fotinija zimzelena biljka, stoga zimi neće izgubiti svoje listove nego će i dalje imati funkciju živice.

U svibnju cvjeta malim, bijelim cvjetovima blagog mirisa u nijansama roze boje. Plod fotinije je bobičast, crvene do crne boje. Također se pojavljuje u proljeće, a zadržava se na biljci do zime. U Hrvatskoj je fotinija poznata i pod imenom glogić, a često ju nazivaju i vatrena ljepotica, upravo zbog njezinih listova.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.