Trgovina COTINUS COG. “Royal Purple”

COTINUS COG. “Royal Purple”

SKU: N/A

COTINUS COG. “Royal Purple” se lako uzgaja na prosječno vlažnim, dobro dreniranim tlima na punom suncu.

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: umjereno

15,00 27,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

COTINUS COG. “Royal Purple”

Lako se uzgaja na prosječno vlažnim, dobro dreniranim tlima na punom suncu. Tolerira širok raspon tla osim vlažnih, slabo dreniranih.

Preferira donekle neplodne ilovače, ali dobro djeluje na siromašnim, kamenitim tlima. Oštra drenaža je neophodna.

COTINUS COG. “Royal Purple” ima plitki vlaknasti korijenski sustav. Ako želite procvat, vrlo lagano orezujte u rano proljeće samo po potrebi. Ako cvjetanje nije zabrinjavajuće, stabljike se mogu snažno odrezati u rano proljeće do okvira kako bi se potaknuo rast snažnih novih izdanaka s listovima većim od uobičajenih.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
VELIČINA

fi 17 / 25cm, fi19 / 110cm, fi19 / 40cm

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.