Trgovina CLEMATIS INTEGRIFOLIA

CLEMATIS INTEGRIFOLIA

VELIČINA BILJKE: FI 14 /  92cm

14,00 

4 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 CLEMATIS INTEGRIFOLIA

 

Dodajte notu elegancije i prirodne ljepote svom vrtu s Clematis integrifolia, šarmantnom biljkom poznatom po svojim nježnim, visećim cvjetovima. Ova biljka nije penjačica kao mnoge druge vrste klematisa, već grmolika trajnica koja svojom lijepom cvjetnom prezentacijom osvaja srca vrtlara.

Ključne značajke:

  • Prekrasni cvjetovi: Proizvodi nježne, viseće cvjetove u obliku zvona, obično u nijansama plave, ljubičaste ili bijele. Cvjetovi se pojavljuju od kasnog proljeća do ljeta, stvarajući raskošan cvjetni prikaz.
  • Grmolika forma: Za razliku od većine klematisa, Clematis integrifolia je zeljasta biljka koja raste u obliku grma, visine od 60 do 90 cm. Njene stabljike su uspravne i ne penju se, što je čini savršenom za gredice i granice.
  • Dugovječnost i otpornost: Ova biljka je višegodišnja i otporna, podnosi hladne zime i vraća se svake godine s novim rastom i cvjetovima. Idealan je izbor za kontinentalnu klimu.
  • Raznovrsna upotreba: Može se koristiti kao pojedinačna biljka u teglama, kao dodatak gredicama ili kao dio miješanih granica. Njena jedinstvena forma i cvjetovi donose raznolikost i dinamiku u vrt.

🌺 Kako brinuti:

  • Clematis integrifolia preferira sunčana do polusjenovita mjesta s dobro dreniranom, plodnom zemljom.
  • Zalijevanje: Redovito zalijevanje tijekom sušnih perioda pomoći će biljci da zadrži svoj zdrav izgled.
  • Orezivanje: Preporučuje se orezivanje u rano proljeće kako bi se potaknuo novi rast i obilan cvat.

 

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.