FARGESIA

SKU: N/A

VELIČINA SADNICE: cca fi 23 cm / 80 cm

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

ZALIJEVANJE: umjereno

 

14,00 35,00 

NC u 30 dana: 32,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

FARGESIA

Fargesia je predivan i privlačan bambus koji će dodati egzotičnu ljepotu i teksturu vašem vrtu. Ova sorta bambusa ističe se svojim atraktivnim izgledom i čini izvrsnim izborom za stvaranje živica, pozadinskih sadnji ili kao samostalna atrakcija.

Preferira djelomično zasjenjeno do svijetlo zasjenjeno mjesto u vrtu kako bi postigla svoj najbolji rast i gustoću. Ova biljka voli nešto manje svjetla kako bi očuvala svoj svježi i zeleni izgled lišća. Poznata po svojoj otpornosti na hladnoću i može podnijeti niske temperature, što je čini izvrsnim izborom za vrtove s promjenjivim vremenskim uvjetima.

Održavanje  je obično jednostavno. Zalijevanje treba biti umjereno, posebno tijekom sušnih razdoblja, ali pripazite da tlo ne ostane previše vlažno. Bambus preferira tlo koje je dobro drenirano kako bi se spriječilo zadržavanje viška vlage oko korijena. Također, povremeno uklanjanje suhih ili oštećenih stabljika može pomoći održavanju čistog izgleda biljke.

Visina obično doseže oko 2-3 metra, a njegovo svježe zeleno lišće na stabljikama ljubičaste do crvene boje stvara gustu i zanimljivu pojavu. Njegova prisutnost dodaje egzotični šarm vrtu, privlačeći pažnju i stvarajući kontrast s drugim biljkama.

Obično nije podložna teškim štetnicima ili bolestima. No, kao i sa svakom biljkom, povremeno provjeravajte stanje kako biste bili sigurni da se dobro razvija.

Ukratko, Fargesia je privlačan bambus koji će dodati egzotičnu ljepotu i teksturu vašem vrtu svojim svježim izgledom lišća i zanimljivim rastom. Uživajte u njegovom jednostavnom održavanju i dodajte poseban šarm svom okolišu. Pružite mu svijetlo zasjenjeno mjesto, dobro drenirano tlo i divite se njegovom egzotičnom izgledu koji će dodati šarenilo i ljepotu vašem vrtu.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SORTA

RUFA, ANGUSTISSIMA, ASIAN WONDER 70cm, ASIAN WONDER 40cm

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.