Trgovina PLUMBAGO AURICULATA

PLUMBAGO AURICULATA

SKU: 2630

SADNJA: teglirane sadnic bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: umjereno

VELIČINA BILJKE: cca 65 cm / FI 19

25,00 

2 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Plumbago auriculata

Plumbago auriculata, poznata i kao plumbago ili plavi jasmin, je osvježavajuća i šarmantna biljka poznata po svojim prekrasnim plavim cvjetovima i svijetlo zelenim lišćem. Ova raznolika biljka može dodati dodir boje i elegancije svakom vrtu ili terasi.

Ključne Značajke:

  • Plavi Cvatovi: Glavna atrakcija Plumbago auriculata su nježni, svijetlo plavi cvjetovi koji obilno prekrivaju biljku tijekom toplih mjeseci. Njihova svijetla boja privlači leptire i ptice u vaš vrt, čineći ga živopisnim i živahnim.
  • Bujan Rast: Plumbago auriculata raste kao grmolika biljka s gusto raspoređenim granama koje se šire u svim smjerovima. Ova bujna struktura čini je idealnom za pokrivanje neuređenih površina ili stvaranje prirodnih živica.
  • Dugotrajno Cvatnje: Ova biljka cvjeta tijekom većeg dijela godine, posebno u toplim klimama. Njezini cvjetovi traju dugo na biljci i mogu se koristiti i kao rezano cvijeće za aranžmane.
  • Svestrana Upotreba: Plumbago auriculata se može koristiti kao pojedinačna biljka, u grupama ili kao dio mješovitih sadnji u cvjetnjacima i krevetima. Također je pogodna za sadnju u posudama na terasama ili balkonima.

🌱 Kako Brinuti:

  • Sadite Plumbago auriculata na sunčanoj ili polusjenovitoj lokaciji u dobro dreniranom tlu. Ova biljka preferira toplije klimatske uvjete, ali dobro podnosi različite vrste tla.
  • Redovito zalijevajte biljku tijekom sušnih razdoblja, posebno tijekom ljeta, ali pazite da tlo ne bude preplavljeno vodom.
  • Obrezujte biljku kako biste održali željeni oblik i potaknuli obilnije cvjetanje. Uklanjajte suhe ili oštećene grane kako bi se potaknuo novi rast.

🌺 Idealno za:

  • Vrtlare koji traže biljku s prekrasnim plavim cvjetovima za svoj vrt ili terasu.
  • Dodavanje boje i živosti cvjetnjacima, krevetima, ili kontejnerskim sadnjama.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.