Trgovina SULCOREBUTIA RAUSC. “Violet”

SULCOREBUTIA RAUSC. “Violet”

SKU: N/A

ZALIJEVANJE: vrlo malo

 

7,00 10,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌵 Sulcorebutia rauschii ‘Violacidemis’

Dodajte bogatu paletu boja svojoj kolekciji sukulenata s Sulcorebutia rauschii ‘Violacidemis’, iznimnom biljkom koja očarava svojom šarmantnom pojavom i raznolikim nijansama.

Ključne Značajke:

  • Intenzivna Boja Cvijeta: ‘Violacidemis’ se ističe svojim intenzivno obojenim cvjetovima, pridonoseći spektakularnom izgledu biljke. Cvjetovi u različitim nijansama dodaju dinamiku i ljepotu.
  • Kompaktan Rast: Ova vrsta Sulcorebutije ima kompaktnu rastuću naviku, čineći je pogodnom za postavljanje na prozorske klupčice, stolove ili kao dio sukulentnih aranžmana.
  • Sočna Struktura: ‘Violacidemis’ pripada rodu sočnih biljaka, što znači da skladišti vodu u svojim mesnatim dijelovima. To je prednost u suhim uvjetima, što čini održavanje ove biljke prilično jednostavnim.
  • Ekskluzivna Raznolikost: Ova varijanta Sulcorebutije donosi ekskluzivnu raznolikost u vašu zbirku sukulenata, čineći je posebnom i jedinstvenom.

🌺 Kako Brinuti: Postavite Sulcorebutiu rauschii ‘Violacidemis’ na sunčano mjesto s odličnim dreniranjem tla. Zalijevajte umjereno, posebno tijekom aktivne sezone rasta.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
VELIČINA

FI 10, FI 8

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.