SULCOREBUTIA RAUSC. “Violet”

SKU: N/A

ZALIJEVANJE: vrlo malo

 

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌵 Sulcorebutia rauschii ‘Violacidemis’

Dodajte bogatu paletu boja svojoj kolekciji sukulenata s Sulcorebutia rauschii ‘Violacidemis’, iznimnom biljkom koja očarava svojom šarmantnom pojavom i raznolikim nijansama.

Ključne Značajke:

  • Intenzivna Boja Cvijeta: ‘Violacidemis’ se ističe svojim intenzivno obojenim cvjetovima, pridonoseći spektakularnom izgledu biljke. Cvjetovi u različitim nijansama dodaju dinamiku i ljepotu.
  • Kompaktan Rast: Ova vrsta Sulcorebutije ima kompaktnu rastuću naviku, čineći je pogodnom za postavljanje na prozorske klupčice, stolove ili kao dio sukulentnih aranžmana.
  • Sočna Struktura: ‘Violacidemis’ pripada rodu sočnih biljaka, što znači da skladišti vodu u svojim mesnatim dijelovima. To je prednost u suhim uvjetima, što čini održavanje ove biljke prilično jednostavnim.
  • Ekskluzivna Raznolikost: Ova varijanta Sulcorebutije donosi ekskluzivnu raznolikost u vašu zbirku sukulenata, čineći je posebnom i jedinstvenom.

🌺 Kako Brinuti: Postavite Sulcorebutiu rauschii ‘Violacidemis’ na sunčano mjesto s odličnim dreniranjem tla. Zalijevajte umjereno, posebno tijekom aktivne sezone rasta.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
VELIČINA

FI 10

,

FI 8

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.