Trgovina UKRASNA BUKVA-Fagus syl “Atropunicea”

UKRASNA BUKVA-Fagus syl “Atropunicea”

SKU: 3198

SADNJA: teglirane sadnice bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: po potrebi

RAST: opisano u tekstu

VELIČINA SADNICE: cca FI 22/180 cm

35,00 

9 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

UKRASNA BUKVA-Fagus syl “Atropunicea”

🌳 Fagus syl “Atropunicea” – Purpurnolisna Bukva

Dodajte dramatičan i elegantan element u vaš vrt s Fagus syl “Atropunicea”, poznatom i kao purpurnolisna bukva. Ova predivna biljka privlači pažnju svojim tamnocrvenim lišćem koje stvara zapanjujući kontrast u svakom pejzažu.

Ključne Značajke:

  • Impresivna Boja Lišća: Fagus syl “Atropunicea” se ističe svojim duboko tamnocrvenim, gotovo ljubičastim lišćem koje ostaje atraktivno tijekom cijele vegetacijske sezone. U jesen, lišće poprima brončane nijanse, pružajući sezonski interes.
  • Piramidalni Rast: Ova sorta bukve raste u obliku piramide, s gustim i gracioznim granama koje stvaraju skladnu i upečatljivu siluetu.
  • Dugovječnost: Purpurnolisna bukva je dugovječno stablo koje može postati središnji dio vašeg vrta generacijama. Idealna je za parkove, velike vrtove i kao samostalna biljka.

🌿 Kako Se Brinuti:

  • Svjetlost: UKRASNA BUKVA-Fagus syl “Atropunicea” preferira sunčano do polusjenovito mjesto. Optimalno je saditi je na mjestima gdje može dobiti nekoliko sati direktnog sunčevog svjetla dnevno kako bi održala intenzivnu boju lišća.
  • Tlo: Najbolje uspijeva u dobro dreniranom, plodnom tlu koje zadržava vlagu. Izbjegavajte vrlo suha i pjeskovita tla.
  • Zalijevanje: Redovito zalijevajte mlada stabla kako biste osigurali dobar rast. Starija stabla su otpornija na sušu, ali će i dalje imati koristi od zalijevanja tijekom sušnih razdoblja.
  • Rezidba: Rezidba nije nužna, ali se može obaviti u kasnu zimu ili rano proljeće kako bi se održao oblik stabla i uklonile oštećene ili slabe grane.
  • Gnojidba: Prihranite biljku uravnoteženim gnojivom u rano proljeće kako biste potaknuli zdrav rast.

Fagus sylvatica ‘Atropunicea’ je veličanstveno stablo koje će dodati sofisticiranost i boju svakom vrtu. Njegovo bogato tamnocrveno lišće i graciozan oblik čine ga savršenim izborom za stvaranje dramatičnog efekta u pejzažnom uređenju.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SORTA

Tricolor

,

Purpurea pendula

,

Dawyck purple

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.