PAPHIOPEDILUM ‘Pinocchio’

SKU: 9318
1 cvjetna stapka

VELIČINA BILJKE: FI 12/ 35 cm

19,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌸 Paphiopedilum ‘Pinocchio’ 

Unesite dašak egzotike i elegancije u svoj dom s Paphiopedilum ‘Pinocchio’. Ova jedinstvena orhideja, poznata po svojim cvjetovima koji podsjećaju na male papuče, zasigurno će privući poglede i osvojiti srca ljubitelja biljaka.

Ključne Značajke:

  • Neobični Cvjetovi: Ističe se svojim zanimljivim cvjetovima koji nalikuju malim papučicama. Cvjetovi su dugotrajni i pojavljuju se jedan za drugim, pružajući kontinuirani cvat tijekom duljeg razdoblja.
  • Atraktivna Zeleno-Srebrna Rozeta: Listovi ove orhideje formiraju gustu rozetu zelene boje sa srebrnim prugama, što dodaje dodatnu estetsku vrijednost biljci i čini je dekorativnom čak i kada ne cvjeta.
  • Kompaktna Veličina: Paphiopedilum ‘Pinocchio’ je kompaktna orhideja koja je idealna za unutarnje prostore, savršena za postavljanje na prozorske klupčice, stolove ili police.

🌺 Kako Brinuti:

  • Svjetlost: Ova orhideja voli svijetlo mjesto s indirektnim sunčevim svjetlom. Izravno sunce može oštetiti osjetljive listove.
  • Zalijevanje: Zalijevajte umjereno, dopuštajući da se tlo osuši između zalijevanja. Koristite destiliranu vodu ili kišnicu kako biste izbjegli nakupine minerala.
  • Tlo: Koristite specijaliziranu mješavinu za orhideje koja omogućava dobru drenažu. Mješavina kore i mahovine sphagnum je idealna.
  • Vlažnost: Održavajte visoku vlažnost oko biljke, povremeno prskajući listove ili postavljanjem posude s vodom u blizini biljke.
  • Temperatura: Idealna temperatura za ovu orhideju je između 18-24°C. Izbjegavajte propuste i nagle promjene temperature.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.