Trgovina JUNIPERUS COM. ‘Green Carpet’

JUNIPERUS COM. ‘Green Carpet’

SKU: 3213

VELIČINA BILJKE: FI 13 / 20 cm

7,00 

14 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿JUNIPERUS COMMUNIS ‘Green Carpet’

 

Ključne Značajke:

 • Zeleni Tepih: Juniperus communis ‘Green Carpet’ je niski, puzajući grm koji stvara gust, zeleni tepih. Idealna je za pokrivanje tla, sprječavanje erozije i dodavanje estetske privlačnosti vašem vrtu.
 • Zimzelena: Ova kleka zadržava svoje igličaste, tamnozelene listove tijekom cijele godine, pružajući stalnu boju i teksturu.
 • Otporna i Izdržljiva: ‘Green Carpet’ je izuzetno otporna biljka koja može podnijeti različite uvjete tla i klime. Također je otporna na sušu jednom kada se dobro ukorijeni.
 • Nizak Održavanje: Ova sorta kleka zahtijeva minimalno održavanje, što je čini idealnom za vrtlara početnika ili za one koji žele lijep vrt s malo truda.

🌱 Kako Brinuti:

 • Svjetlost: Juniperus communis ‘Green Carpet’ najbolje uspijeva na sunčanim mjestima. Može tolerirati djelomičnu sjenu, ali najbolje rezultate postiže na punom suncu.
 • Tlo: Preferira dobro drenirano tlo. Može rasti u raznim vrstama tla, uključujući pjeskovito, ilovasto i glinasto tlo.
 • Zalijevanje: Redovito zalijevajte tijekom prve godine kako bi se biljka dobro ukorijenila. Nakon toga, zalijevanje je potrebno samo tijekom dužih sušnih perioda.
 • Rezidba: Ova sorta ne zahtijeva rezidbu, ali se može lagano obrezati kako bi se održao oblik ili uklonili oštećeni dijelovi.

🌸 Uživanje u Ljepoti: Juniperus communis ‘Green Carpet’ je izvrsna opcija za stvaranje zelenih tepiha u vašem vrtu, dodajući trajnu ljepotu i funkcionalnost.  Njena otpornost i nisko održavanje čine je savršenim izborom za svakog vrtlara.

🏡 Idealna za:

 • Vrtlare koji traže nisku održivost.
 • Osobe koje vole biljke koje prekrivaju tlo i stvaraju guste tepihe zelenila.
 • Dekoriranje kamenjara ili staza vrta.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.