HUERNIA CONF. ‘Pink Eye’

SKU: 3196

VELIČINA BILJKE: cca FI 8 / 10cm

3,50 

NC u 30 dana: 5,60 

4 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌵 Huernia confusa ‘Pink Eye’ – Egzotični Sukulent s Prekrasnim Cvjetovima

Dodajte egzotičan dodir svom domu ili vrtu s Huernia confusa ‘Pink Eye’, izvanrednim sukulentom poznatim po svojim jedinstvenim cvjetovima i otpornosti. Ova biljka je savršen izbor za sve ljubitelje neobičnih i rijetkih biljaka.

Ključne Značajke:

  • Jedinstveni Cvjetovi: Huernia confusa ‘Pink Eye’ ima upečatljive cvjetove koji su obično kremaste boje s ružičastim središtem, dajući im izgled “ružičastog oka”. Ovi egzotični cvjetovi čine ovu biljku pravim draguljem u svakom prostoru.
  • Kompaktan Rast: Ova biljka ima kompaktan i razgranat rast, čineći je idealnom za uzgoj u posudama, na prozorskim daskama ili u sukulentnim vrtovima.
  • Jednostavna Njega: Kao i većina sukulenata, Huernia confusa ‘Pink Eye’ zahtijeva minimalnu njegu. Otporna je na sušu i savršena za uzgajivače s malo vremena za njegu biljaka.
  • Izdržljivost: Ova biljka je otporna i može podnijeti različite uvjete, što je čini idealnom za unutarnju i vanjsku sadnju.

🌱 Kako Se Brinuti:

  • Svjetlost: Smjestite Huernia confusa na svijetlo mjesto s indirektnim sunčevim svjetlom. Može podnijeti i direktno sunce, ali izbjegavajte prekomjerno izlaganje jakom suncu koje može uzrokovati opekline.
  • Tlo: Koristite dobro drenirano tlo, poput mješavine za sukulente ili kaktuse. Dobro drenirano tlo sprječava nakupljanje vode i truljenje korijena.
  • Zalijevanje: Zalijevajte umjereno, dopuštajući tlu da se potpuno osuši između zalijevanja. Tijekom zimskih mjeseci smanjite zalijevanje jer biljka ulazi u fazu mirovanja.
  • Temperatura: Preferira toplije temperature, ali može podnijeti i blaže hladne uvjete. Idealna temperatura je između 15-25°C.
  • Prihrana: Povremeno prihranite tekućim gnojivom za sukulente tijekom vegetacijske sezone kako biste potaknuli zdrav rast i cvjetanje.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.