Trgovina STACHYURUS CHIN. ‘Celina’

STACHYURUS CHIN. ‘Celina’

SKU: 2968

VELIČINA BILJKE: cca 45cm / FI 19

18,40 

NC u 30 dana: 23,00 

14 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Stachyurus chinensis ‘Celina’

Oplemenite svoj vrt s Stachyurus chinensis ‘Celina’, prekrasnom biljkom poznatom po svojim elegantnim cvjetovima i privlačnim listovima.

Ključne Značajke:

  • Raskošni Cvjetovi: ‘Celina’ se ističe svojim obiljem delikatnih, visećih cvjetova koji se pojavljuju u rano proljeće. Cvjetovi su obično svijetložute ili blijedozelene boje, stvarajući prekrasan kontrast s okolinom.
  • Listopadna Ljepota: Listovi ‘Celine’ su tamnozeleni, sjajni i izduženi, stvarajući lijepu pozadinu za cvjetove i pridonoseći zelenom sjaju vrta tijekom cijele godine.
  • Prilagodljiva Njega: Stachyurus chinensis ‘Celina’ je otporna biljka koja dobro uspijeva na sunčanim ili polusjenovitim mjestima s dobro dreniranim tlom.

🌺 Kako Brinuti:

  • Odaberite sunčano ili polusjenovito mjesto za sadnju ‘Celine’.
  • Redovito zalijevajte tijekom sušnih razdoblja, ali pazite da tlo ne bude preplavljeno vodom.
  • Održavajte redovitu rezidbu kako biste poticali zdrav rast i oblikovanje biljke prema željenom izgledu.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.