Trgovina SCHIZ. HYD. “Burst of Life”zmizelena hortenzija

SCHIZ. HYD. “Burst of Life”zmizelena hortenzija

Redovito zalijevajte biljku tijekom sušnih razdoblja i gnojite je organskim gnojivom kako biste potaknuli obilan cvat.

VELIČINA BILJKE: cca 70cm / FI 19

25,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

SCHIZ. HYD. “Burst of Life” zmizelena hortenzija

Schizophragma Hydrangeoides “Burst of Life” je izvanredna penjačica koja će oživjeti vaše zidove svojom spektakularnom pojavom i bujnim rastom. Ova biljka donosi svježinu i ljepotu u vaš eksterijer, stvarajući osjećaj života i obnavljanja svaki put kada je pogledate.

Ključne Značajke:

  • Bujni Bijeli Cvjetovi: Schizophragma Hydrangeoides “Burst of Life” proizvodi obilje bujnih bijelih cvjetova koji stvaraju impresivan prizor na vašem zidu. Njihova raskošna pojava donosi osjećaj elegancije i luksuza u vaš vrt.
  • Brz Rast: Ova penjačica ima brz rast i lako se prilagođava različitim uvjetima uzgoja. Njezini izboji se brzo šire i prekrivaju površinu zida, stvarajući gustu zelenu pozadinu za cvjetove.
  • Otpornost i Trajnost: Schizophragma Hydrangeoides “Burst of Life” je izuzetno otporna biljka koja može podnijeti različite uvjete uzgoja. Otporna je na sušu i vrućinu, što je čini idealnim izborom za različite vrste vrtnih prostora.
  • Lakoća Održavanja: Ova penjačica je jednostavna za održavanje i ne zahtijeva puno pažnje. Redovito zalijevanje tijekom sušnih razdoblja i povremeno obrezivanje kako bi se potaknuo zdrav rast su osnovne mjere njege.

🌱 Kako Brinuti:

  • Posadite Schizophragma Hydrangeoides “Burst of Life” na sunčano ili blago zasjenjeno mjesto s dobro dreniranim tlima.
  • Redovito zalijevajte biljku tijekom sušnih razdoblja i gnojite je organskim gnojivom kako biste potaknuli obilan cvat.
Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.