CLERODENDRUM TRICH. “Shiro”

VELIČINA BILJKE: cca fi 17 / 20cm

17,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Clerodendrum Trichotomum “Shiro”

Clerodendrum Trichotomum “Shiro” je izuzetna biljka koja će unijeti eleganciju i prekrasan miris u vaš vrt. Ova sorta, poznata po svojim čarobnim cvjetovima i atraktivnom lišću, stvara ugodnu atmosferu i očarava sve svojom ljepotom.

Ključne Značajke:

  • Čarobni Cvjetovi: Clerodendrum Trichotomum “Shiro” proizvodi prekrasne, bijele cvjetove s nježnom aromom koja ispunjava vrt. Njihova pojava stvara romantičan i čaroban ambijent, privlačeći leptire i pčele.
  • Atraktivno Lišće: Listovi ove biljke su atraktivni i šareni, s prepoznatljivim zelenim tonovima i često s ljubičastim nijansama. Njihov kontrastni izgled dodaje estetsku vrijednost vrtu tijekom cijele sezone.
  • Privlačan za Divlji Svijet: Cvjetovi Clerodendrum Trichotomum “Shiro” privlače divlji svijet poput leptira i ptica, što čini ovu biljku korisnom za oprašivanje i promicanje biološke raznolikosti u vrtu.
  • Jednostavna Njega: Ova biljka je jednostavna za njegu i nije zahtjevna. Voli sunčana ili polusjenovita mjesta s dobro dreniranim tlom.

🌱 Kako Brinuti:

  • Posadite Clerodendrum Trichotomum “Shiro” na sunčano ili blago zasjenjeno mjesto u vrtu.
  • Redovito zalijevajte biljku tijekom sušnih razdoblja i dodajte malč kako biste zadržali vlagu u tlu.
  • Lagano obrezujte biljku nakon cvatnje kako biste potaknuli zdrav rast i oblikovali grm prema željenom obliku.

🌸 Uživanje u Mirisnim Cvjetovima: Clerodendrum Trichotomum “Shiro” donosi prekrasne cvjetove i ugodan miris u vaš vrt, stvarajući romantičnu atmosferu i privlačeći divlji svijet svojom ljepotom.

🏡 Idealna za:

  • Vrtlare koji traže biljku s privlačnim cvjetovima i atraktivnim lišćem za uređenje vrtnih prostora.
  • Osobe koje vole promatrati divlji svijet i uživati u mirisu cvjetova tijekom cijele sezone.
  • Dekoriranje eksterijera s biljkama koje privlače leptire i pčele te pridonose biološkoj raznolikosti.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.