EUONYMUS FORT. “Goldy”

SKU: 3129

VELIČINA BILJKE: cca 40cm / FI 23

 

25,00 

5 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Euonymus Fortunei “Goldy”

Euonymus Fortunei “Goldy” je šarmantna i svijetla vrsta euonimusa koja će dodati blistavu notu vašem vrtu svojim zlatno-žutim lišćem i privlačnim izgledom. Ova biljka unosi vedrinu i svjetlost u svaki kutak vašeg vanjskog prostora, pružajući vam divan kontrast i vizualnu atrakciju.

Ključne Značajke:

  • Blistavi Zlatno-Žuti Listovi: Euonymus Fortunei “Goldy” obiluje lišćem koje je intenzivno zlatno-žute boje, stvarajući sjajan kontrast u vašem vrtu. Njihova blistava pojava privlači poglede i dodaje živost okolini.
  • Niski Rast: Ova sorta euonimusa obično ima nizak rast, što je čini idealnim izborom za obrube, živice ili kontejnere. Njezina kompaktna forma omogućuje vam da je lako oblikujete i uklopite u različite dijelove vrta.
  • Otpornost i Trajnost: Euonymus Fortunei “Goldy” je izuzetno otporan i može podnijeti različite uvjete uzgoja. Odgovara joj sunčano ili blago zasjenjeno mjesto s dobro dreniranim tlima, ali se može prilagoditi i drugim uvjetima uz odgovarajuću njegu.
  • Jednostavna Njega: Ova biljka je jednostavna za održavanje i ne zahtijeva puno pažnje. Redovito zalijevanje tijekom sušnih razdoblja i povremeno obrezivanje kako bi se potaknuo zdrav rast su osnovne mjere njege.

🌱 Kako Brinuti:

  • Posadite Euonymus Fortunei “Goldy” na sunčano ili blago zasjenjeno mjesto s dobro dreniranim tlima.
  • Redovito zalijevajte biljku tijekom sušnih razdoblja i gnojite je organskim gnojivom kako biste potaknuli zdrav rast i intenzivnu boju lišća.
Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.