RUŽE STABLAŠICE

SKU: N/A

VELIČINA BILJKE: cca FI 19 / 60cm

20,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌹 Ruže Stablašice 

Ruže stablašice, poznate i kao “patuljaste ruže” ili “ruže na stablu”, su prekrasne i elegantne biljke koje unose raskoš i ljepotu u svaki vrt. Njihovi izdignuti cvjetovi na dugim, vitkim stabljikama čine ih nevjerojatno privlačnim dodatkom eksterijeru, stvarajući osjećaj elegancije i romantike.

Ključne Značajke:

  • Izuzetna Ljepota Cvjetova: Ruže stablašice proizvode prekrasne cvjetove u raznim bojama i nijansama, od nježnih pastelnih tonova do dubokih i intenzivnih boja. Njihova raskošna pojava osvaja srca i čini ih izvanrednim dekorativnim elementom u vrtu.
  • Elegantna Struktura: Ove ruže rastu na dugim, vitkim stabljikama, stvarajući izdignute cvjetove iznad ostalih biljaka u vrtu. Njihova elegancija i vitkost dodaju dimenziju i visinu vrtnom pejzažu, stvarajući osjećaj profinjenosti i luksuza.
  • Bogatstvo Sorti: Postoji mnogo različitih sorti ruža stablašica koje se razlikuju po boji, obliku i veličini cvjetova. To vam omogućuje da pronađete savršenu sortu koja će odgovarati vašem estetskom ukusu i stilu vrta.
  • Kontinuirano Cvjetanje: Ruže stablašice obično cvatu tijekom većeg dijela sezone, pružajući vam kontinuiranu ljepotu i uživanje u cvjetanju tijekom cijelog ljeta i jeseni.

🌱 Kako Brinuti:

  • Posadite ruže stablašice na sunčano ili blago zasjenjeno mjesto s dobro dreniranim tlima.
  • Redovito zalijevajte biljke kako bi tlo uvijek bilo lagano vlažno, ali ne preplavljeno vodom.
  • Gnojite biljke organskim ili posebno formuliranim gnojivom za ruže kako biste potaknuli bujan rast i obilno cvjetanje.
Dodatne informacije
Težina 1 kg
BOJA

WHITE, PINK, RED, YELLOW, ORANGE

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.