PHOTINIA FRAS. “Mandarino”

VELIČINA BILJKE: cca FI 17 / 40cm

12,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Photinia Fraseri “Mandarino” 

Photinia Fraseri “Mandarino” je očaravajuća biljka koja će unijeti živopisne boje u vaš vrt. Ova sorta photinije ističe se svojim svijetlim i šarenim listovima, čineći je privlačnim izborom za dekoriranje vrtova ili terasa.

Ključne Značajke:

  • Živopisni Listovi: Photinia Fraseri “Mandarino” ima prekrasne, šarene listove u nijansama crvene, narančaste i zelene boje. Njihova živopisna pojava stvara dramatičan efekt i čini ovu biljku istaknutim elementom u vrtu.
  • Kompaktni Rast: Ova sorta photinije raste u kompaktnom obliku s gustom krošnjom, čineći je pogodnom za uređenje vrtova ili manjih eksterijera. Njen kompaktni rast olakšava održavanje i oblikovanje prema željenom obliku.
  • Otpornost: Photinia Fraseri “Mandarino” je otporna biljka koja se dobro prilagođava različitim uvjetima uzgoja. Otporna je na sušu i razne bolesti, što je čini pouzdanim izborom za vrtlare svih iskustvenih razina.
  • Dekorativni Efekt: Listovi ove photinije imaju sjajan sjaj i teksturu, što dodatno pojačava njihov dekorativni efekt. Njihova prisutnost stvara živahnu atmosferu i dodaje dinamiku vrtu.

🌱 Kako Brinuti:

  • Posadite Photinia Fraseri “Mandarino” na sunčano ili polusjenovito mjesto s dobro dreniranim tlima.
  • Redovito zalijevajte biljku tijekom sušnih razdoblja i dodajte gnojivo.
  • Lagano obrežite biljku kako biste održavali željeni oblik i poticali novi rast.

🏡 Idealna za:

  • Vrtlare koji traže biljku s živopisnim lišćem i kompaktnim rastom za uređenje vrtova, terasa ili živica.
  • Osobe koje žele dodati boju i dinamiku svojem vrtu s biljkom koja se ističe svojim šarenim lišćem.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.