Trgovina PATULJASTA KRUŠKA “Louisa”

PATULJASTA KRUŠKA “Louisa”

TEGLIRANA SADNICA: visine cca 50m / FI 21

STAROSTI: cca 2god

DOZRIJEVANJE: Rujan

 

25,00 

1 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🍐 Pyrus Communis “Louisa” – Patuljasta Sorta Kruške

Pyrus Communis “Louisa” je izvanredna patuljasta sorta kruške koja donosi obilje ukusnih plodova čak i u manjim vrtovima, posudama ili na terasama. Ova sorta kruške ističe se svojim kompaktnim rastom i sočnim plodovima, čineći je idealnim izborom za ljubitelje voća s ograničenim prostorom za uzgoj.

Ključne Značajke:

  • Sočni Plodovi: Pyrus Communis “Louisa” proizvodi izuzetno sočne i slatke kruške koje su savršene za svježu konzumaciju ili za pripremu ukusnih deserta. Njihov bogat okus i sočna tekstura čine ih omiljenim voćem među vrtlarima.
  • Patuljasti Rast: Ova sorta kruške raste u kompaktnom, patuljastom obliku, što je čini savršenim izborom za male vrtove, terase ili balkone. Njezin kompaktni rast olakšava uzgoj čak i u ograničenim prostorima.
  • Rana Berba: Pyrus Communis “Louisa” obično ima ranu berbu, omogućujući vam uživanje u svježim plodovima već u ranoj fazi sezone. Njezini plodovi sazrijevaju rano i pružaju vam priliku da uživate u njihovom okusu prije kraja sezone.
  • Otpornost: Ova sorta kruške je otporna na razne bolesti i štetočine, što je čini pouzdanim izborom za uzgoj čak i za početnike u vrtlarenju.

🌱 Kako Brinuti:

  • Posadite Pyrus Communis “Louisa” na sunčano ili polusjenovito mjesto s dobro dreniranim tlima.
  • Redovito zalijevajte biljku tijekom sušnih razdoblja i dodajte gnojivo za voćke kako biste potaknuli obilan urod.
  • Obrezujte biljku nakon berbe kako biste potaknuli zdrav rast i oblikovali grm prema željenom obliku.

🍐 Uživanje u Ukusnim Plodovima: Pyrus Communis “Louisa” pruža izvanredno iskustvo uzgoja krušaka u vašem vrtu, donoseći vam obilje mirisnih i sočnih plodova čak i na malom prostoru. Njezina prisutnost stvara ugodnu atmosferu i pruža zadovoljstvo uživanja u svježim kruškama tijekom sezone.

🏡 Idealna za:

  • Vrtlare koji traže voćnu biljku s obilnom berbom i patuljastim rastom za male vrtove, balkone ili terase.
  • Osobe koje vole svježe voće i uživaju u berbi vlastitih plodova tijekom sezone.
  • Dekoriranje eksterijera s voćkama koje su otporne i prilagodljive te pružaju obilan urod čak i u ograničenim prostorima.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.