Trgovina MAGNOLIA “Yellow Lantern”

MAGNOLIA “Yellow Lantern”

SKU: N/A

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

ZALIJEVANJE: redovito tijekom prvih nekoliko mjeseci

35,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌼 Magnolia “Yellow Lantern”

Magnolia “Yellow Lantern” je prekrasna biljka koja donosi sunčanu svjetlost u vaš vrt svojim žutim cvjetovima i elegancijom svog izgleda. Ova sorta magnolije ističe se svojom izvanrednom ljepotom i mirisom, stvarajući čarobnu atmosferu i oduševljavajući svakog posmatrača.

Ključne Značajke:

  • Žuti Cvjetovi: Magnolia “Yellow Lantern” proizvodi prekrasne žute cvjetove koji su poput svjetionika u vašem vrtu. Njihova svijetla boja donosi sunčanu radost i osvjetljava okolinu svojom prisutnošću.
  • Elegancija Izgleda: Ova biljka ima elegantan izgled s gustom krošnjom i sjajnim zelenim lišćem. Njena graciozna pojava dodaje sofisticiranost vrtu i čini ga mjestom mira i harmonije.
  • Mirisan Cvijet: Cvjetovi magnolije “Yellow Lantern” imaju nježan miris koji ispunjava zrak svojom slatkoćom i osvježava sva osjetila. Njihov miris privlači ptice i leptire, dodajući živost okolini.
  • Otpornost i Trajnost: Ova sorta magnolije je otporna na različite uvjete uzgoja i može podnijeti različite tipove tla i vremenske uvjete. To je čini pouzdanim i dugotrajnim dodatkom u vašem vrtu.

🌱 Kako Brinuti:

  • Posadite Magnoliju “Yellow Lantern” na sunčano ili blago zasjenjeno mjesto s dobro dreniranim tlima.
  • Redovito zalijevajte biljku tijekom prvih nekoliko mjeseci nakon sadnje kako biste potaknuli korijenje da se razvije.
  • Nakon što biljka postane uspostavljena, zalijevajte je samo povremeno, posebno tijekom dugih sušnih razdoblja.

🏡 Idealna za:

  • Vrtlare koji traže biljku s atraktivnim cvjetovima i elegantnim izgledom za uređenje vrtnih prostora ili dvorišta.
  • Dekoriranje eksterijera s biljkama koje privlače poglede i dodaju sunčanu radost u okolinu.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
VELIČINA

60cm / FI 21, 130cm / FI 29

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.