Wisteria flor. Rosea

SKU: 415

Lijepi ružičasti cvjetovi japanske glicinije, Wisteria floribunda ‘Rosea’ ljeti se može pohvaliti dugim cvatom ružičastog cvijeta graška na srednjem zelenom lišću koje u jesen postaje žuto.
SADNJA: svako doba godine
ZALIJEVANJE: Sunčano do djelomično zasjenjeno mjesto idealno je za ovu biljku.
RAST: 600 cm
VELIČINA SADNICE: cca 65 cm / FI 15

20,00 

10 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

Wisteria floribunda Rosea

Lijepi ružičasti cvjetovi japanske glicinije, Wisteria floribunda ‘Rosea’ ljeti se može pohvaliti dugim cvatom ružičastog cvijeta graška na srednjem zelenom lišću koje u jesen postaje žuto. Ova Pink Wisteria čini izvrstan dodatak Vašem vrtu, a također je privlačna za pčele, leptire i druge insekte koji ju oprašuju.

Wisteria floribunda ‘Rosea’ je biljka penjačica koja će narasti na 10 x 4 metra u 20 godina i izgleda nevjerojatno ako raste uz zid. Wisteria voli položaj na suncu ili srednje mračnom prostoru, a više voli vlažno, ali dobro drenirano tlo.

Naš ružičasti grozdasti grm se može posaditi u bilo koje doba godine. Započnite uklanjanjem svih korova i trave u krugu od metra od vaše predviđene točke za sadnju, što je idealno pored nečega na što se cvijet može popeti. Iskopajte kvadratnu rupu duboku koliko je velik vaš korijen i otprilike 2x široku. Da biste stablu pomogli da se učinkovitije uspostavi i raste, pogotovo ako imate loše tlo, savjetujemo da rast korijena potmognete gnojivom.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.