Trgovina SALIX GRA. “Mount Aso”

SALIX GRA. “Mount Aso”

SKU: 3100

VELIČINA BILJKE: cca 120cm / 90cm štap

18,00 

NC u 30 dana: 20,00 

5 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Salix gracilistyla ‘Mount Aso’ 

Salix gracilistyla ‘Mount Aso’ je grmolika biljka kalemljena na štapu od 90cm koja svojom elegancijom i gracioznošću osvaja srca vrtlara svojim privlačnim cvjetovima i sofisticiranim izgledom.

Ključne Značajke:

  • Privlačni Cvjetovi: ‘Mount Aso’ se ističe svojim prekrasnim, pufastim cvjetovima u nijansama roze i ljubičaste boje. Cvjetovi stvaraju spektakularan prikaz boja u vrtu i privlače leptire i pčele.
  • Elegantan Rast: Grmolika struktura i uspravni rast daju ‘Mount Aso’ elegantan izgled koji dodaje sofisticiranost bilo kojem vrtu. Njegove graciozne grane pružaju lijep kontrast zelenilu okolnog bilja.
  • Listopadna Priroda: Iako je listopadna biljka, ‘Mount Aso’ zadržava svoje lišće tijekom većeg dijela godine, stvarajući zelenu pozadinu za cvjetove. U jesen, lišće može poprimiti prekrasne nijanse žute i narančaste boje.
  • Prilagodljivost Uzgoja: Salix gracilistyla ‘Mount Aso’ je prilagodljiva biljka koja dobro uspijeva u većini vrtnih uvjeta. Tolerira različite tipove tla i podnosi različite razine vlažnosti.

🌱 Kako Brinuti:

  • Sadite Salix gracilistyla ‘Mount Aso’ na sunčano ili blago osjenčano mjesto u vrtu, gdje će imati dovoljno svjetla za zdrav rast i obilan cvat.
  • Redovito zalijevajte biljku, posebno tijekom sušnih razdoblja i tijekom prvih godina nakon sadnje kako bi se potaknuo razvoj korijenja.
  • Minimalno obrezivanje pomoći će u održavanju željenog oblika i potaknuti zdrav rast biljke.

🌸 Uživanje u Ljepoti: Salix gracilistyla ‘Mount Aso’ donosi elegantnu ljepotu u vrt svojim privlačnim cvjetovima i sofisticiranim izgledom, čineći ga primamljivim za promatranje i uživanje.

🏡 Idealan za:

  • Vrtlare koji cijene biljke s privlačnim cvjetovima i elegantnom strukturom.
  • Osobe koje žele dodati sofisticiranost i ljepotu u svoj vrt ili dvorište.
  • Dekoriranje vrtova s biljkama koje pružaju spektakularan prikaz boja i tekstura.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.