Trgovina DECAISNEA FARGESII-plavi krastavac

DECAISNEA FARGESII-plavi krastavac

SKU: 3087

VELIČINA BILJKE: cca 25cm

12,00 

NC u 30 dana: 15,00 

16 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Decaisnea fargesii 

Decaisnea fargesii, poznat i kao plavi krastavac, očarava svojom egzotičnom pojavom i neobičnim plodovima. Ova biljka pruža dodir mističnosti i intrigantnosti u vaš vrt, ističući se svojom izvanrednom ljepotom i korisnim plodovima.

Ključne Značajke:

  • Neobični Plodovi: Decaisnea fargesii proizvodi nevjerojatno neobične plodove koji podsjećaju na građu morskih plodova. Njihova plava boja i gelasta tekstura čine ih intrigantnim dodatkom vrtu, pružajući estetsku i funkcionalnu vrijednost.
  • Izdržljivost: Ova biljka je izuzetno izdržljiva i prilagodljiva različitim uvjetima uzgoja. Može rasti u različitim tipovima tla i podnosi različite razine sunčeve svjetlosti, čineći je pogodnom za različite klimatske uvjete.
  • Dekorativni Listovi: Decaisnea fargesii ima dekorativne listove s nežnim teksturama i lijepim oblicima. Njihova zelena boja i upečatljivi oblici doprinose estetskoj vrijednosti biljke, čineći je privlačnom i kada nije u fazi plodonošenja.

🌱 Kako Brinuti:

  • Posadite Decaisnea fargesii na polusjenovito ili osunčano mjesto s dobro dreniranim tlima.
  • Redovito zalijevajte biljku tijekom sušnih razdoblja kako biste osigurali optimalan rast i plodonošenje.
  • Održavajte prostor oko biljke čistim od korova i suhog lišća kako biste osigurali dobru cirkulaciju zraka i smanjili rizik od bolesti.

🌸 Uživanje u Ljepoti: Decaisnea fargesii donosi egzotičnu ljepotu u vaš vrt svojim neobičnim plodovima i dekorativnim listovima. Njena prisutnost stvara fascinantan i nezaboravan pejzaž, privlačeći poglede svih posjetitelja.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.