Trgovina HYDRANGEA QUER. “Sikes Dwarf”

HYDRANGEA QUER. “Sikes Dwarf”

VELIČINA BILJKE: cca 40cm

20,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌸 Hortenzija (Hydrangea) Quercifolia ‘Sikes Dwarf’

Hortenzija Quercifolia ‘Sikes Dwarf’ predstavlja izvanrednu patuljastu varijantu ove omiljene biljke, koja svojim cvjetovima i listovima donosi nevjerojatnu ljepotu u vaš vrt ili krajolik. Ova kompaktna biljka savršeno se uklapa u male vrtove, terase ili oblike kontejnera, dodajući pritom čarobnu privlačnost.

Ključne Značajke:

  • Patuljasti Rast: Hortenzija Quercifolia ‘Sikes Dwarf’ raste u obliku patuljastog grma, dosežući kompaktnu visinu i širinu. Njezina mala veličina čini je savršenim izborom za male vrtove, kamenjare ili za sadnju u kontejnere na terasama ili balkonima.
  • Bujni Cvjetovi: Cvjetovi ove hortenzije dolaze u prekrasnim nijansama bijele ili ružičaste boje, stvarajući izuzetan kontrast s tamnozelenim listovima. Njihova bujnost i obilje čine ovu biljku primamljivom i atraktivnom u bilo kojem vrtu ili eksterijeru.
  • Listovi Slični Hrastu: Listovi hortenzije Quercifolia ‘Sikes Dwarf’ imaju karakterističan oblik sličan listovima hrasta, što pruža dodatnu teksturu i interes. Njihova tamnozelena boja obogaćuje estetiku biljke i stvara prirodan izgled u vrtu.
  • Izdržljivost: Ova patuljasta hortenzija je izuzetno izdržljiva i prilagodljiva različitim uvjetima uzgoja. Može podnijeti različite razine sunčeve svjetlosti i tla, čineći je pouzdanim izborom za različite klimatske uvjete i okoliš.

🌱 Kako Brinuti:

  • Posadite Hortenziju Quercifolia ‘Sikes Dwarf’ na sunčano ili polusjenovito mjesto s dobro dreniranim tlima.
  • Redovito zalijevajte biljku tijekom sušnih razdoblja kako biste održali tlo vlažnim, ali pazite da ne dođe do prekomjernog zalijevanja.
  • Održavajte biljku oblikovanom i uklanjajte suhe cvjetove kako biste potaknuli novo cvjetanje i očuvali njezinu ljepotu.

🌸 Uživanje u Ljepoti: Hortenzija Quercifolia ‘Sikes Dwarf’ donosi čarobnu ljepotu u vaš vrt ili eksterijer svojim bujnim cvjetovima i teksturiranim listovima. Njena patuljasta veličina čini je savršenim dodatkom svakom eksterijeru, pružajući vam užitak i radost promatranja njenog rasta i cvjetanja.

🏡 Idealna za:

  • Vrtlare koji traže kompaktnu biljku s prekrasnim cvjetovima i teksturiranim listovima za male vrtove ili terase.
  • Osobe koje vole biljke koje se lako održavaju i prilagođavaju različitim uvjetima uzgoja.
  • Dekoriranje manjih prostora s biljkama koje pružaju izuzetnu ljepotu i atraktivnost.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.