CLEMATIS “Avalanche”

SKU: 3086

VELIČINA BILJKE: cca 60cm

20,00 

5 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Clematis ‘Avalanche’ 

Clematis ‘Avalanche’ je prekrasna sorta koja donosi obilje svijetlih cvjetova i eleganciju u vaš vrt svojim izvanrednim cvjetovima i bujnim rastom.

Ključne Značajke:

  • Obilje Cvjetova: ‘Avalanche’ se ističe svojim brojnim cvjetovima koji se pojavljuju tijekom cvatnje, stvarajući spektakularan prikaz boja i tekstura koji osvaja srca svih promatrača.
  • Snježnobijeli Cvjetovi: Cvjetovi ‘Avalanche’ su obično snježnobijeli ili blago kremasti, dodajući osvježavajući kontrast u vrtu i stvarajući očaravajući pejzaž.
  • Graciozan Rast: Ova sorta clematisa razvija snažne izboje koji se mogu lako oblikovati i podržati, omogućujući vam da kontrolirate rast biljke i oblikujete je prema željenom obliku.
  • Dugotrajna Cvjetanja: ‘Avalanche’ obično cvjeta obilno tijekom proljeća i ljeta, pružajući vam dugotrajno uživanje u cvjetanju i ljepoti.

🌱 Kako Brinuti:

  • Sadite Clematis ‘Avalanche’ na sunčano ili polusjenovito mjesto u vrtu, gdje će imati dovoljno svjetla za obilan cvat i rast.
  • Redovito zalijevajte biljku tijekom suhih razdoblja, posebno tijekom prvih godina nakon sadnje, kako biste potaknuli razvoj korijenja i rast.
  • Osigurajte potporu ili rešetku duž koje će se biljka penjati i rasti, kako bi se cvjetovi istaknuli u punom sjaju.

🌸 Uživanje u Cvjetanju: Clematis ‘Avalanche’ pruža vam priliku da uživate u prekrasnim cvjetovima i eleganciji koju donosi u vaš vrt tijekom proljeća i ljeta, unoseći osjećaj svježine i ljepote.

🏡 Idealna za:

  • Vrtlare koji cijene obilje cvjetanja i eleganciju penjačica u svom vrtu.
  • Osobe koje žele dodati visoku, cvjetnu biljku u svoj vrt ili dvorište.
  • Dekoriranje vrtova s biljkama koje donose boju, eleganciju i živahnost.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.