Trgovina ACER NEGUNDO “Flamingo”

ACER NEGUNDO “Flamingo”

SKU: 3101

VELIČINA BILJKE: cca 100cm

50,00 

1 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Acer negundo ‘Flamingo’

Acer negundo ‘Flamingo’ predstavlja izvanrednu varijantu Japanskog Javora koja donosi eleganciju, raznolikost boja i šarm u vaš vrt svojim šarenim lišćem i elegantnim rastom.

Ključne Značajke:

  • Šareno Lišće: ‘Flamingo’ se ističe svojim šarenim lišćem koje kombinira nijanse krem boje, zelene i ružičaste, stvarajući atraktivan kontrast i dinamičan izgled tijekom cijele sezone.
  • Graciozan Rast: Ova sorta japanskog javora raste kao grm ili manje stablo s elegantnim granama, pružajući vam prekrasan ukrasni element u vrtu ili dvorištu.
  • Otpornost: Acer negundo ‘Flamingo’ je izuzetno otporan na štetočine i bolesti, što ga čini pouzdanim izborom za vrtlare koji traže biljku s malo održavanja.
  • Sezonska Transformacija: Lišće ove sorte javora mijenja boje tijekom godišnjih doba, od svijetlih ljetnih tonova do dubokih ružičastih i crvenih nijansi u jesen, pružajući vam dinamičan prikaz boja u vrtu.

🌱 Kako Brinuti:

  • Sadite Acer negundo ‘Flamingo’ na sunčano ili blago zasjenjeno mjesto s dobro dreniranim tlima.
  • Redovito zalijevajte biljku tijekom sušnih razdoblja i pružite joj potporu tijekom vjetrovitih dana kako bi se očuvala njezina elegantna struktura.
  • Povremeno podrežite grane kako biste potaknuli zdrav rast i oblikovanje biljke prema željenom obliku.

🍁 Uživanje u Sezonskim Promjenama: Acer negundo ‘Flamingo’ nudi vam neodoljivu priliku da uživate u šarenim transformacijama lišća tijekom godine, pružajući vam raznolikost boja i tekstura u vrtu.

🏡 Idealan za:

  • Vrtlare koji traže biljku s atraktivnim izgledom i malim zahtjevima za njegu.
  • Osobe koje žele dodati boju i teksturu u svoj vrt ili dvorište.
  • Dekoriranje vrtova s biljkama koje pružaju šarm i eleganciju.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.