Trgovina MAGNOLIA “Black Beauty”

MAGNOLIA “Black Beauty”

VELIČINA BILJKE: cca 50 cm

40,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌸 Magnolia ‘Black Beauty’ 

Magnolia ‘Black Beauty’ predstavlja izvanrednu sortu magnolije koja će unijeti profinjenost i ljepotu u vaš vrt svojim tamnim cvjetovima i elegantnim izgledom.

Ključne Značajke:

  • Tamni Cvjetovi: Ova sorta magnolije oduševljava svojim dubokim tamnim cvjetovima koji stvaraju dramatičan kontrast u vrtu. Njihova jedinstvena boja čini ‘Black Beauty’ neodoljivom biljkom za ljubitelje tamnih tonova.
  • Elegantna Pojava: ‘Black Beauty’ se ističe svojim elegancijom i gracioznošću. Njezini cvjetovi donose profinjenost, dok grane pružaju prepoznatljivu strukturu koja privlači pažnju svih posjetitelja vrta.
  • Obilno Cvjetanje: Ova magnolija obično cvjeta obilno tijekom proljeća, donoseći svježinu i ljepotu u vrt kada je to najpotrebnije.
  • Prilagodljivost Uzgoja: Magnolia ‘Black Beauty’ je prilagodljiva biljka koja dobro uspijeva u različitim uvjetima uzgoja. Može se uzgajati u različitim tipovima tla i podnosi različite razine sunčeve svjetlosti.

🌱 Kako Brinuti:

  • Sadite Magnolia ‘Black Beauty’ na sunčano ili blago osjenčano mjesto u vrtu, gdje će imati dovoljno svjetla za zdrav rast i cvjetanje.
  • Redovito zalijevajte biljku tijekom sušnih razdoblja, posebno tijekom prvih godina nakon sadnje, kako biste potaknuli razvoj korijenja.
  • Održavajte tlo labavim i dobro dreniranim kako biste osigurali optimalne uvjete za rast magnolije.

🌸 Uživanje u Cvjetanju: Magnolia ‘Black Beauty’ pruža vam priliku da uživate u prekrasnim tamnim cvjetovima tijekom proljeća, unoseći eleganciju i profinjenost u vaš vrt.

🏡 Idealna za:

  • Vrtlare koji traže biljku s jedinstvenom bojom cvjetova i elegantnom pojavom.
  • Osobe koje žele dodati profinjenost i ljepotu u svoj vrt ili dvorište.
  • Dekoriranje vrtova s biljkama koje privlače pažnju i unose osjećaj elegancije.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.