ACER “Rubrum”

SKU: 3076

VELIČINA BILJKE: cca 100cm

20,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Acer rubrum 

Acer rubrum, poznat i kao crveni javor ili crvena javorika, predstavlja prekrasan listopadni drvenasti grm ili stablo koje svojim izvanrednim oblikom, bojama lišća i privlačnim rastom obogaćuje svaki vrt.

Ključne Značajke:

  • Vibrantno Crveno Lišće: Acer rubrum je poznat po svom intenzivnom crvenom lišću tijekom jeseni, što stvara spektakularan prikaz boja u vrtu ili krajoliku.
  • Elegantan Oblik: Ovo drvo raste u elegantnom, piramidalnom ili ovalnom obliku s gustom krošnjom koja pruža hlad i sjenu tijekom vrućih ljetnih dana.
  • Raznolikost Korišćenja: Acer rubrum se može koristiti kao ukrasno stablo, za formiranje živica ili kao solitarni ukras u vrtu, pružajući vam raznolikost mogućnosti u dizajniranju vašeg eksterijera.
  • Otpornost: Ova vrsta javora je otporna na većinu bolesti i štetočina te se dobro prilagođava različitim tipovima tla i klimatskim uvjetima.

🌱 Kako Brinuti:

  • Sadite Acer rubrum na sunčano ili polusjenovito mjesto u vrtu, gdje će imati dovoljno svjetla za optimalan rast i razvoj.
  • Redovito zalijevajte mlade sadnice tijekom prvih godina kako bi se korijenje dobro razvilo, a zatim prilagodite zalijevanje prema potrebama biljke.
  • Povremeno podrezujte grane kako biste održavali željeni oblik i poticali zdrav rast.

🍁 Uživanje u Jesenskim Promjenama: Acer rubrum će vas oduševiti svojim prekrasnim jesenskim preobražajem, kada lišće poprima intenzivne crvene, narančaste i žute nijanse, stvarajući slikovit pejzaž u vašem vrtu.

🏡 Idealan za:

  • Vrtlare koji cijene ljepotu jesenskih boja i eleganciju listopadnog drveća.
  • Osobe koje žele dodati visoko ukrasno drvo u svoj vrt ili dvorište.
  • Dekoriranje vrtova s biljkama koje donose šarm i raznolikost.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.