Trgovina RHAMNUS FRAN. “Fine Line”

RHAMNUS FRAN. “Fine Line”

SKU: 3085

VELIČINA BILJKE: cca 70cm

17,60 

NC u 30 dana: 22,00 

2 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Rhamnus frangula ‘Fine Line’

Rhamnus frangula ‘Fine Line’ je grm koji svojom elegantnom pojavom i tankim granama donosi suptilnost i ljepotu u vaš vrt.

Ključne Značajke:

  • Tanke Grančice: ‘Fine Line’ se ističe svojim izuzetno tankim granama koje stvaraju elegantan i profinjen izgled. Ove tanke linije dodaju eleganciju i suptilnost u vaš vrt.
  • Listopadna Priroda: Iako je listopadna biljka, Rhamnus frangula ‘Fine Line’ zadržava svoje tanke listove tijekom cijele vegetacijske sezone. Njihova svijetlozelena boja dodaje osvježavajući kontrast u vrtu.
  • Svijetle Bobice: Tokom ljeta, grm proizvodi male, svijetlo crvene bobice koje privlače ptice i dodaju interes u vrtu. Ove bobice pružaju dodatnu atraktivnost Rhamnusu.
  • Lakoća Uzgoja: Rhamnus frangula ‘Fine Line’ je otporan grm koji dobro uspijeva u većini vrtnih uvjeta. Otporan je na sušu i različite tipove tla, čineći ga pouzdanim izborom za vaš vrt.

🌱 Kako Brinuti:

  • Sadite Rhamnus frangula ‘Fine Line’ na sunčano ili blago osjenčano mjesto u vrtu, gdje će imati dovoljno svjetla za zdrav rast.
  • Redovito zalijevajte biljku tijekom sušnih razdoblja, posebno tijekom prvih godina nakon sadnje, kako biste potaknuli razvoj korijenja.
  • Minimalno obrezivanje potrebno je kako bi se održao željeni oblik grma i potaknulo zdrav rast.

🌸 Uživanje u Ljepoti: Rhamnus frangula ‘Fine Line’ donosi suptilnu ljepotu u vrt s svojim tankim granama i svijetlim lišćem, stvarajući profinjeni izgled u pejzažu.

🏡 Idealan za:

  • Vrtlare koji cijene biljke s tankim granama i suptilnim izgledom.
  • Osobe koje žele dodati eleganciju i suptilnost u svoj vrt ili dvorište.
  • Dekoriranje vrtova s biljkama koje pružaju jednostavnu, ali profinjenu ljepotu.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.