Trgovina PRUNUS L.”Otto Luyken”uskolisna

PRUNUS L.”Otto Luyken”uskolisna

SKU: 2836

VELIČINA SADNICE: fi 14 / 40-50cm

SADNJA: teglirana sadnica tijekom cijele godine

ZALIJEVANJE: umjereno

ZA VEĆE KOLIČINE ODOBRAVAMO POPUST ,upitati na kontakt broj

3,50 

NC u 30 dana: 4,90 

11 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

PRUNUS laur. “Otto Luyken”

Prunus laurocerasus “Otto Luyken,” poznat i kao “Cherry Laurel Otto Luyken,” je izvanredna biljka koja će unijeti šarm i zeleni sjaj u vaš vrt ili okoliš. PRUNUS laur. “Otto Luyken”Ova sorta lovora ističe se svojim kompaktnim rastom, sjajnim zimzelenim lišćem i privlačnim cvjetovima, čineći je izvrsnim izborom za uređenje dvorišta, živica ili graničnih sadnji.

Preferira sunčano do blago zasjenjeno mjesto kako bi zadržala svoj zeleni sjaj. Ova sorta lovora voli dobro drenirano tlo i redovito zalijevanje kako bi postigla bujan rast. Zalijevanje treba biti umjereno, s posebnom pažnjom na vlažnost tla tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Obrezivanje se može provesti kako bi se održao kompaktan oblik biljke i potaknuo zdrav rast.

Visina i širina ovog lovora obično variraju, ali obično doseže visinu od 1-2 metra, dok se širina kreće od 1,5-2,5 metra.

Grm je obično otporan na većinu štetnika i bolesti, što ga čini izvrsnim izborom za manje zahtjevno održavanje.

Ukratko, Prunus laurocerasus “Otto Luyken” je izvanredna biljka koja će unijeti šarm i zeleni sjaj u vaš vrt svojim kompaktnim rastom i sjajnim zimzelenim lišćem. Uživajte u jednostavnom održavanju i divite se njezinoj privlačnoj pojavi koja će obogatiti vaš prostor. Pružite joj sunčano ili blago zasjenjeno mjesto, dobro drenirano tlo i povremeno obrezivanje kako biste postigli najbolje rezultate.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.