ACER plat. “Crimson Sentry”

SKU: 2830

VELIČINA SADNICE: cca fi 21 / cijep na 80cm /ukupna visina 140 cm

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

ZALIJEVANJE: umjereno

50,00 

3 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

ACER plat. “Crimson Sentry”

Acer platanoides “Crimson Sentry,” poznat i kao “Crimson Sentry Norway Maple,” je izvanredna biljka koja će unijeti dramatičan element boje i elegancije u vaš vrt ili okoliš. Ova sorta javora ističe se svojim uskim stupastim oblikom, dubokim grimiznim lišćem i kontrastnim izgledom, čineći je izvrsnim izborom za uređenje dvorišta, aleja ili uskih prostora.

Preferira sunčano mjesto kako bi postigao najbolju boju lišća. Ova sorta javora voli dobro drenirano tlo i umjereno zalijevanje, što je čini prilagodljivom različitim uvjetima.

Održavanje je obično relativno jednostavno. Redovito provjeravajte vlažnost tla i zalijevajte ga kada površinski sloj postane suh na dodir. Pravilno obrezivanje pomaže održati njegov stupasti oblik i potaknuti zdrav rast.

Visina i širina ovog javora obično su manji u usporedbi s drugim sortama, dosežući visinu od oko 6-9 metara, dok se širina kreće od 3-5 metara.

Rijetko je podložan teškim štetnicima ili bolestima, što ga čini izvrsnim izborom za manje održavanje.

Ukratko, Acer platanoides “Crimson Sentry” je izvanredna biljka koja će unijeti dramatičan element boje i elegancije u vaš vrt svojim uskim stupastim oblikom i dubokim grimiznim lišćem. Uživajte u jednostavnom održavanju i divite se njegovoj privlačnoj pojavi koja će obogatiti vaš prostor. Pružite mu sunčano mjesto, dobro drenirano tlo i pravilno obrezivanje kako biste postigli najbolje rezultate.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.