EUCALYPTUS citriodora

SKU: 2814

VELIČINA SADNICE: cca fi 15 cm / 45 cm

SADNJA: teglirane sadnice tijekom cijele godine

ZALIJEVANJE: umjereno

17,00 

4 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

EUCALYPTUS citriodora

Eucalyptus citriodora, poznat i kao citrusni eukaliptus, je osvježavajuća i mirisna biljka koja će unijeti prepoznatljiv miris i estetiku u vaš vrt ili okoliš. Ova sorta eukaliptusa ističe se svojim svijetlozelenim listovima koji ispuštaju osvježavajući miris limuna kada su trljani.

Preferira sunčano mjesto kako bi postigao najbolju boju lišća i intenzitet mirisa. Ova sorta eukaliptusa voli dobro drenirano tlo i umjereno zalijevanje kako bi postigla bujan rast.

Održavanje biljke je prilično jednostavno te je obično otporan na većinu štetnika i bolesti, što olakšava održavanje. Zalijevanje treba biti umjereno, s posebnom pažnjom na vlažnost tla tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Obrezivanje se može provesti kako bi se održao željeni oblik biljke i potaknuo rast novih izdanaka.

Visina i širina ovog eukaliptusa mogu varirati, ali obično doseže visinu od 10-20 metara, dok se širina kreće od 5-10 metara.

Ukratko, Eucalyptus citriodora je osvježavajuća i mirisna biljka koja će unijeti prepoznatljiv miris i estetiku u vaš vrt svojim svijetlozelenim listovima. Uživajte u jednostavnom održavanju i uživajte u osvježavajućem mirisu koji će obogatiti vaš prostor. Pružite mu sunčano mjesto, dobro drenirano tlo i povremeno obrezivanje kako biste postigli najbolje rezultate.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.