Trgovina ALOCASIA “Mickey Mouse”

ALOCASIA “Mickey Mouse”

SKU: 2796

VELIČINA BILJKE: cca fi 14 cm / 25 cm

ZALIJEVANJE: umjereno

25,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

ALOCASIA “Mickey Mouse”

Alocasia “Mickey Mouse” je šarmantna tropska biljka koja svoj naziv duguje svojim karakterističnim srcolikim listovima koji podsjećaju na glavu Mickey Mousa iz popularnih Disneyjevih crtića. Njezini listovi su tamnozeleni s bijelim žilama koje stvaraju prepoznatljiv uzorak.

Ova biljka potječe iz tropskih područja jugoistočne Azije, kao što su Filipini, Malezija i Indonezija.  Njihova karakteristična oblika i boja čine je popularnom unutarnjom ukrasnom biljkom.

Njega Alocasije “Mickey Mouse” je jednostavna i zabavna, što je čini savršenim izborom za sve ljubitelje biljaka. Postavite je na svijetlo mjesto s indirektnom sunčevom svjetlošću kako bi se njezini listovi istaknuli. Redovito zalijevanje, omogućavajući tlu da se lagano osuši između zalijevanja, osigurat će optimalnu vlažnost. Ako primijetite da donji listovi počinju žutjeti ili venuti, to može značiti da je biljci potrebno manje vode.

Ova šarmantna biljka će narasti do srednje veličine, stvarajući zapanjujući naglasak u vašem okruženju.

Važno je napomenuti da biljke iz roda Alocasia mogu biti osjetljive i zahtijevaju odgovarajuću brigu kako bi uspjevale. Uz pravilno zalijevanje, svjetlo i vlažnost, vaša biljka može postati impresivan dodatak vašem unutarnjem vrtu.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.