Trgovina SANSEVIERIA E. “Samurai”

SANSEVIERIA E. “Samurai”

SKU: 2826

VELIČINA  BILJKE:  cca fi 11 cm / 35 cm

ZALIJEVANJE: umjereno

8,80 

NC u 30 dana: 11,00 

6 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

SANSEVIERIA ehrenbergii. “Samurai”

Sansevieria ehrenbergii “Samurai” je izuzetno atraktivna vrsta sobne biljke koja se ističe svojim jedinstvenim i neobičnim izgledom.

Izgled biljke: Ima zanimljiv izgled koji podsjeća na mačeve ili sablje. Njeni listovi su uspravni, tanji i oštri, slični noževima. Listovi su tamnozelene boje s jasnim svjetlijim uzorcima koji se protežu duž sredine i rubova, stvarajući intrigantan kontrast.

Potrebna njega: Relativno je jednostavna za njegu. Preferira svijetlu indirektnu svjetlost, ali podnosi i manje svjetlo. Tlo treba biti dobro drenirano kako bi se izbjeglo zadržavanje vlage oko korijena. Zalijevanje treba biti umjereno, dopuštajući da se tlo osuši između zalijevanja. Ova vrsta Sansevieria također je poznata po svojoj otpornosti na sušu.

Dekorativna uporaba: Ova biljka je vrlo popularna za uređenje unutarnjih prostora. Njen jedinstveni izgled i oštri listovi dodaju dozu egzotike i intrigantnosti bilo kojem interijeru. Može se uzgajati kao samostalna ukrasna biljka ili kao dio zelenog aranžmana.

Sansevieria ehrenbergii “Samurai” je odličan izbor za one koji žele biljku koja će privući pažnju i stvoriti razgovor u svojem domu ili uredu. Njena izražajna prisutnost i neobičan izgled čine je sjajnim dodatkom bilo kojem unutarnjem prostoru.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.