Trgovina PHILODENDRON “Sodiroi”

PHILODENDRON “Sodiroi”

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 2825

VELIČINA BILJKE: cca fi 9 cm

ZALIJEVANJE: umjereno

15,00  (113,02 kn)

4 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 3-5 radnih dana.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , ,

Opis

PHILODENDRON “Sodiroi”

Philodendron Sodiroi, također poznat kao Srebrni Philodendron, prekrasna je biljka iz roda Araceae. Općenito, većina vrsta iz roda Philodendron potječe iz tropskih i subtropskih regija Amerike, posebno iz središnje i južne Amerike. Ove biljke često rastu u vlažnim šumama kao epifiti (biljke koje rastu na drugim biljkama, obično drveću) ili kao podni pokrivač.

Ima listove u obliku srca s srebrnim mrljama na gornjoj strani lista. Listovi sami po sebi su sjajni, a srebrni uzorci ih čine potpuno jedinstvenima. Osim toga, nijedan list nije isti. Donja strana lista je svijetlozelene boje. Središnja žila je svijetlozelena, a listovi imaju bočne žile koje idu paralelno jedna s drugom. Katofiliji su dvobojni. Mješavina zelene i crvene najbolje to opisuje. Ima naviku penjanja i cijenit će svaku potporu za penjanje. Sama stabljika je svijetlozelena. Petiol, dio koji povezuje listove sa stabljikom, zelene je boje s crvenkastim nijansama.  Na čvorovima se formiraju crveni zračni korijeni. Visoka vlažnost zraka omogućit će tim korijenima da rastu duže i pričvrste se za druga stabla i predmete, dok će suhi uvjeti dovesti do isušivanja ovih zračnih korijena.

Philodendron sodiroi zahtijeva dobro drenirano supstratno tlo koje je prozračno. Najbolje uspijeva na temperaturama između 13°C i 27°C i preferira visoku vlažnost zraka, iznad 60%. Zalijevajte ga otprilike jednom tjedno i gnojite svaka dva tjedna tekućim ili spororastućim gnojivom.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem GLS-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €, a za Sloveniju 10 € i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.