Trgovina HOYA krohniana “Splash”

HOYA krohniana “Splash”

SKU: 2161

VELIČINA BILJKE: cca fi 12 cm / 10 cm

ZALIJEVANJE: umjereno

16,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

HOYA krohniana “Splash”

HOYA krohniana “Splash” je biljka koja donosi ekskluzivnu razigranost i šarenilo u vaš interijer! Njezini listovi ukrašeni svijetlim mrljama stvaraju jedinstveni vizualni efekt koji će osvježiti svaki kutak vašeg doma ili ureda.

Briga je relativno jednostavna, čineći je idealnim izborom za sve koji cijene estetiku i žele uživati u uzgoju ove posebne biljke. Postavite je na svijetlo mjesto s indirektnim svjetlom kako bi njezine šarene mrlje došle do izražaja. Dopustite da se tlo lagano osuši između zalijevanja, a zatim je obilato zalijevajte kako biste održali optimalnu vlažnost. Također, pazite na to da ima dobru cirkulaciju zraka oko sebe kako bi se izbjegao stajaći zrak.

Ova posebna i jedinstvena biljka će narasti do srednje veličine, stvarajući zapanjujući vizualni fokus u vašem prostoru.

Neka Hoya khroniana “Splash” bude svijetla točka u vašem domu, privlačeći pažnju svojim jedinstvenim uzorkom i živopisnim izgledom.

Unesite ekskluzivnu razigranost uz Hoyu khronianu “Splash”. Njena posebna prisutnost i jednostavna njega čine je izvrsnim dodatkom za vašu kolekciju biljaka. Uživajte u promatranju kako ova prekrasna biljka raste i razvija se, dodajući posebno šarenilo svakom kutku vašeg doma.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.