Trgovina HIBISCUS rosa-sinensis

HIBISCUS rosa-sinensis

SKU: N/A

VISINA: FI 13 / 35 cm , FI 17 / 80 cm

12,00 27,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌺 HIBISCUS rosa-sinensis

Porijeklo i izgled biljke: Hibiskus rosa-sinensis je tropska biljka koja potječe iz Azije. To je zimzeleni grm ili manje stablo koje može narasti do visine od oko 1,5 do 3 metra, ovisno o uvjetima uzgoja. Njegovi cvjetovi su veliki, šareni i izuzetno atraktivni. Cvjetovi dolaze u različitim bojama, uključujući crvenu, ružičastu, narančastu, bijelu i žutu, a imaju karakteristične šare na laticama.

Potrebna njega: Hibiskus preferira sunčane položaje i dobro drenirano, plodno tlo. Redovito zalijevanje tijekom toplih mjeseci važno je za poticanje bujne cvatnje. Ova biljka također voli visoku vlažnost zraka, pa može biti korisno povremeno je prskati vodom.

Dekorativna uporaba: Hibiskus rosa-sinensis je popularan izbor za uređenje vrtova, terasa i unutarnjih prostora. Njegovi šareni cvjetovi dodaju živopis i ljepotu u svako okruženje. Također je često korišten za stvaranje živih ograda ili cvjetnih aranžmana.

Hibiskus je simbol tropske ljepote i šarma. Njegova raznolika paleta boja cvjetova i njegova prilagodljivost različitim uvjetima čine ga omiljenim među vrtlarima i ljubiteljima cvjetnih biljaka.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SORTA

FI 13 / 35 cm Yellow, FI 13 / 35 cm Salmon, FI 13 / 35 cm Red, FI 13 / 35 cm Pearl, Stablašica FI 17 / 80 cm Orange, Stablašica FI 17 / 80 cm Red, Stablašica FI 17 / 80 cm Yellow, Stablašica FI 17 / 80 cm Pink

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.