Trgovina FICUS EL. “Shiveriana” + Tegla

FICUS EL. “Shiveriana” + Tegla

VELIČINA BILJKE: cca fi 10 cm / 20 cm

ZALIJEVANJE: umjereno

14,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Ficus elastica ‘Shiveriana’ – Elegantna Biljka s Unikatnim Listovima!

Uvucite eleganciju i unikatnost u svoj prostor s Ficus elastica ‘Shiveriana’, izuzetnom biljkom koja oduševljava svojim jedinstvenim listovima i lakoćom održavanja.

Ključne Značajke:

  • Listovi s Prugama: ‘Shiveriana’ se ističe svojim dugim, sjajnim listovima obogaćenim prugama i uzorcima. Ova raznolikost čini je atraktivnim dodatkom vašem unutarnjem prostoru.
  • Uspravni Rast: Ficus elastica je poznat po svojoj sposobnosti da formira uspravne stabljike, stvarajući elegantan izgled. ‘Shiveriana’ ima tanke, uspravne izboje koji pridonose njezinoj gracioznosti.
  • Izdržljivost: Ova vrsta ficusa je prilično izdržljiva i tolerantna na različite uvjete. Pogodna je za različite prostorne uvjete, od svjetlosnih do sjenovitih.
  • Srednja Veličina: ‘Shiveriana’ obično ima srednju veličinu, što je čini savršenom za postavljanje na prozorske klupčice, radne stolove ili kao središnji komad u vašem unutarnjem uređenju.

🌺 Kako Brinuti: Postavite Ficus elastica ‘Shiveriana’ na mjesto s indirektnom svjetlošću. Redovito zalijevajte, ali pripazite da tlo ne bude preplavljeno. Ova biljka preferira ravnomjerno vlažno tlo.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.