CROCOSMIA

SKU: 2808

VELIČINA SADNICE: cca fi 19 cm / 90 cm

SADNJA: teglirane sadnice u bilo koje doba godine

ZALIJEVANJE: umjereno

11,00 

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

CROCOSMIA

Crocosmia  je živahna i šarmantna biljka koja će unijeti vatrenu ljepotu i dinamičnost u vaš vrt. Ova biljka je prepoznatljiva po svojim jarkim cvjetovima raznih boja i privući će pažnju svojim živopisnim izgledom.

Preferira sunčano ili djelomično zasjenjeno mjesto u vrtu kako bi postigla svoj najbolji rast i cvjetanje. Važno je pružiti joj dovoljno svjetla kako bi proizvela svoje izražajne cvjetove, a sunčane lokacije će pomoći u poboljšanju intenziteta boje cvjetova.

Održavanje je obično jednostavno. Redovito zalijevanje je važno kako bi se osigurala vlaga tla, osobito tijekom sušnih razdoblja. Također, preporučuje se dodavanje sloja malča oko korijena kako bi se zadržala vlaga i suzbio rast korova.

Biljka doseže visinu oko 60-90 cm, ovisno o uvjetima uzgoja. Njeni cvjetovi su srednje veličine, intenzivnih raznih nijansi narančaste boje, stvarajući upečatljiv i atraktivan izgled.

Obično nije podložna teškim štetnicima ili bolestima. No, kao i sa svakom biljkom, povremeno provjeravajte njezino stanje kako biste bili sigurni da se dobro razvija.

Ukratko, Crocosmia “Carmine Brilliant” je dinamična biljka koja će dodati vatrenu ljepotu i živopisnost vašem vrtu svojim jarkim narančastim cvjetovima. Uživajte u njenim izražajnim cvjetovima i dodajte posebnu notu živosti svom okolišu. Pružite joj sunčano ili djelomično zasjenjeno mjesto, umjereno zalijevanje i divite se njezinim spektakularnim cvjetovima koji će dodati energiju i atraktivnost vašem vrtu.

Dodatne informacije
Težina 1 kg
SORTA

EMILY MCKENZIE, CARMINE BRILLIANT, GEORGE DAVIDSON

Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.