PROSTANTHERA “Rosette”

SKU: 2346

VELIČINA BILJKE: cca 20 cm

6,50 

NC u 30 dana: 13,00 

4 na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌿 Prostanthera ‘Rosette’ 

Prostanthera ‘Rosette’ je izvanredna vrsta grma koji će svojom delikatnom pojavom i blagim cvjetovima unijeti eleganciju i mir u vaš vrt.

Ključne Značajke:

  • Delikatni Listovi: ‘Rosette’ se ističe svojim sitnim, zelenim listovima koji stvaraju nježnu i gustu masu zelenila. Njihova tekstura dodaje slojevitu ljepotu u vrt.
  • Blagi Cvjetovi: Grm proizvodi nježne, mirisne cvjetove koji oslobađaju ugodan miris u zraku. Cvjetovi dodaju romantičnu notu i privlače leptire i pčele u vaš vrt.
  • Zimzelena Priroda: Prostanthera ‘Rosette’ je zimzeleni grm, što znači da zadržava svoje lišće tijekom cijele godine. To ga čini idealnim izborom za dodavanje zelenila i ljepote u vrt tijekom svih sezona.
  • Prilagodljivost Uzgoja: ‘Rosette’ je prilagodljiva biljka koja dobro uspijeva u različitim uvjetima uzgoja. Može se uzgajati u različitim tipovima tla i podnosi različite razine sunčeve svjetlosti.

🌱 Kako Brinuti:

  • Sadite Prostanthera ‘Rosette’ na sunčano ili blago osjenčano mjesto u vrtu, gdje će imati dovoljno svjetla za zdrav rast i cvjetanje.
  • Redovito zalijevajte biljku tijekom sušnih razdoblja, posebno tijekom vrućih ljetnih mjeseci, kako biste održali tlo vlažnim.
  • Održavajte tlo labavim i dobro dreniranim kako biste osigurali optimalne uvjete za rast Prostanthere.

🌸 Uživanje u Ljepoti: Prostanthera ‘Rosette’ pruža vam priliku da uživate u nježnim cvjetovima i zelenilu tijekom cijele godine, unoseći mir i eleganciju u vaš vrt.

🏡 Idealan za:

  • Vrtlare koji traže biljku s delikatnim lišćem i cvjetovima za svoj vrt.
  • Osobe koje žele dodati mir i eleganciju u svoj vrt ili dvorište.
  • Dekoriranje vrtova s biljkama koje pružaju ljepotu tijekom cijele godine.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.