DAPHNE MEZE. “Rubra”

SKU: 3096

VELIČINA BILJKE: cca 30cm

16,00 

Nema na zalihi

Brza dostava

Putem
GLS dostavne službe

Širok asortiman proizvoda

Plaćanje
pouzećem ili uplatom.

Korisnička podrška

Za sva pitanja
stojimo na raspolaganju.

Besplatna dostava
iznad 70 €

Na Vašoj adresi
unutar 5-8 radnih dana.

Opis

🌸 Daphne Mezereum “Rubra”

Daphne Mezereum “Rubra”, predstavlja prekrasan primjerak biljke koji će očarati vaš vrt svojim raskošnim cvjetovima i delikatnim mirisom. Ova sorta dafne donosi izvanrednu ljepotu i nježnost u rane proljetne dane, najavljujući dolazak toplijih mjeseci.

Ključne Značajke:

  • Ružičasti Cvjetovi: Daphne Mezereum “Rubra” oduševljava svojim sitnim, ružičastim cvjetovima koji stvaraju prekrasan kontrast s tamnozelenim lišćem. Njihova nježna boja donosi osjećaj romantike i elegancije u vrt.
  • Delikatan Miris: Cvjetovi ove dafne izlučuju ugodan i delikatan miris koji oživljava vaš vrt svojom slatkastom aromom. Njihov miris privlači leptire i pčele, čineći vaš vrt živopisnim i dinamičnim.
  • Zimzelena Lišća: Daphne Mezereum “Rubra” je zimzelena biljka, što znači da zadržava svoje lišće tijekom cijele godine. Njeno tamnozeleno lišće pruža kontinuiranu pozadinu za cvjetove i osigurava estetsku vrijednost čak i izvan sezone cvatnje.
  • Rana Proljetna Cvatnja: Ova sorta dafne cvjeta rano u proljeće, najčešće u veljači ili ožujku, unoseći svježinu i boju u vrt nakon zimske pauze.

🌱 Kako Brinuti:

  • Posadite Daphne Mezereum “Rubra” na polusjenovito ili sunčano mjesto s dobro dreniranim tlima.
  • Održavajte umjereno vlažno tlo i izbjegavajte prekomjerno zalijevanje kako biste spriječili truljenje korijena.
  • Održavajte biljku oblikovanom i uklanjajte suhe ili oštećene dijelove kako biste potaknuli zdrav rast i očuvali ljepotu.

🏡 Idealna za:

  • Vrtlare koji traže biljku s raskošnim cvjetovima i delikatnim mirisom za svoj vrt ili krajolik.
  • Osobe koje vole biljke koje donose boju i svježinu u rane proljetne dane.
  • Dekoriranje vrtova s biljkama koje pružaju ljepotu i aromu te stvaraju ugodan i dinamičan okoliš.

 

Dodatne informacije
Težina 1 kg
Dostava i plaćanje

Pakiranje i slanje pošiljke

Dostava putem Gls-a i Overseas-a je sigurna i pouzdana. Svaka se biljka pažljivo pakira, a posebno pazimo na osjetljive dijelove. Neoivsno o udaljenosti, svaki paket se jednako priprema kako bi u vaše ruke stigao neoštećen. Neke biljke mogu se odmah saditi, a neke trebaju aklimatizaciju u prostoru ili dvorištu.

Minimalni iznos webshop narudžbe za Hrvatsku iznosi 14 €. Cijena dostave za Hrvatsku iznosi 6,60 €(Overseas) i 7,50€(Gls), a za Sloveniju 10 € (Gls)i minimalna narudžba od 35 € . Na sve narudžbe iznad 70 € HR i 90€ SLO primjenjuje se besplatna dostava.

Dostava pošiljke

Kada narudžbu zapakiramo i predamo partnerima za dostavu (GLS), na e-mail adresu dolazi kod za praćenje putem kojega se može u svakom trenutku vidjeti gdje se paket nalazi i kada stiže na adresu.

Na dan dostave, dostavna služba GLS obavijestit će o vremenu isporuke paketa. Ako niste u mogućnosti preuzeti paket u predviđenom terminu, možete zatražiti promjenu datuma isporuke. U slučaju neuspješne prve dostave, dostavljač će pokušati izvršiti dostavu idući radni dan.

Način plaćanja

1. Uplatom na račun tvrtke Big Win - na adresu e-pošte navedenu kod narudžbe šalju se podaci potrebni za uplatu, uključujući broj računa na koji kupac treba uplatiti iznos narudžbe. Kupac može izvršiti plaćanje korištenjem uplatom u poslovnici banke ili internet bankarstva, poštanskom uredu, na FINI i sl. Nakon zaprimanja uplate kupca šalju se naručeni artikli na adresu koju je naznačio u narudžbi.

2. Plaćanjem po primitku pošiljke (pouzećem) - za naručeni proizvod kupac je obvezan podmiriti dostavljaču pošiljke prilikom dostave naručenog proizvoda, isključivo novcem u gotovini. Plaćanje se smatra izvršenim u trenutku preuzimanja novca od strane dostavljača.